od 21. aprila između Beograda i Valensije

Air Serbia uvodi nove direktne letove

BiznisSrbijaTurizamVesti

19.1.2022 11:57 Autor: Redakcija Biznis.rs 6

Air Serbia uvodi nove direktne letove Air Serbia uvodi nove direktne letove
Air Serbia od 21. aprila ove godine počinje uspostavljanje direktnih redovnih letova između Beograda i Valensije, najavljeno je u sredu. Ta kompanija će od... Air Serbia uvodi nove direktne letove

Air Serbia od 21. aprila ove godine počinje uspostavljanje direktnih redovnih letova između Beograda i Valensije, najavljeno je u sredu.

Ta kompanija će od 5. juna uvesti i sezonske letove do tri nove destinacije u Evropi – Barija, Palma de Majorke i Rijeke, prenosi Beta.

Redovni letovi na relaciji Beograd-Valensija obavljaće se dva puta nedeljno – sredom i subotom tokom aprila i maja, a zatim od početka juna, četvrtkom i nedeljom. 

Između Beograda i Barija srpski nacionalni avio-prevoznik će u periodu od 5. juna do 27. oktobra saobraćati tri puta nedeljno – ponedeljkom, četvrtkom i nedeljom, a od 11. juna do 29. oktobra između Beograda i Palma de Majorke letovi će biti dva puta nedeljno – utorkom i subotom.

Air SERBIA a.d. Beograd

JURIJA GAGARINA 12, 11000 Beograd-Novi Beograd, Srbija

Poslovni prihodi (EUR):
149.548.112,69 (2020)
Broj zaposlenih:
1.411 (2020)

Letovi na liniji Beograd-Rijeka obavljaće se od 15. juna do 17. septembra dva puta nedeljno – sredom i subotom.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...