Stigli iPhone13 i iPhone13Mini

Apple predstavio nove telefone

Hi-techLifestyleSvetVesti

15.9.2021 08:47 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Apple predstavio nove telefone Apple predstavio nove telefone
Kompanija Apple predstavila je nove uređaje, među kojima se izdvajaju iPhone 13Mini i iPhone13, koji dolaze sa novim procesorom i unapređenim dizajnom. AAPL Quotes... Apple predstavio nove telefone

Kompanija Apple predstavila je nove uređaje, među kojima se izdvajaju iPhone 13Mini i iPhone13, koji dolaze sa novim procesorom i unapređenim dizajnom.

Novi procesor donosi 1,5 sati baterije više kod mini modela i 2,5 sati više kod iPhone 13 zahvaljujući pametnim tehnologijama, prenosi Tanjug.

IPhone 13 dolazi u regularnoj veličini od 6,1-inča, a drugi manji iPhone13Mini je sa ekranom od 5,4 inča. Što se tiče ekrana, telefoni zadržavaju OLED panel i stranice od aluminijuma između dva panela od stakla.

Foto: Tanjug/AP

Najveća izmena stiže na polju kamera, a iPhone13 je dobio prerađeni sistem sa prošlogodišnjeg iPhone12ProMax modela. Apple obećava i bolje 5G performanse u poređenju sa iPhone 12 linijom.

Cena Mini modela je 699 dolara, za iPhone13 je 799 dolara i to su cena koje će važiti na tržištu SAD.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...