BEZ GUŽVI U PRODAVNICAMA Produženo radno vreme pred Uskrs

SrbijaVesti

15.4.2020 11:02 Autor: Marija Jovanović 0

BEZ GUŽVI U PRODAVNICAMA Produženo radno vreme pred Uskrs BEZ GUŽVI U PRODAVNICAMA Produženo radno vreme pred Uskrs
Gradski štab za vanredne situacije doneo je Odluku o produžetku radnog vremena prodajnih objekata uoči Uskrsa na teritoriji Beograda. „U skladu sa preporukama Privredne... BEZ GUŽVI U PRODAVNICAMA Produženo radno vreme pred Uskrs

Gradski štab za vanredne situacije doneo je Odluku o produžetku radnog vremena prodajnih objekata uoči Uskrsa na teritoriji Beograda.

„U skladu sa preporukama Privredne komore Srbije, a kako bi se sprečilo stvaranje većih gužvi u trgovinskim radnjama, prodajni objekti će u sredu i četvrtak raditi od 7 do 16 časova, a u petak od 8 do 16 časova“ kazao je predsednik Skupštine grada, Nikola Nikodijević.  

On je dodao da će penzioneri i građani stariji od 65 godina svoju nabavku moći da obave u petak od 4 do 7 časova ujutro, navodi Beoinfo.

Nikodijević je pozvao građane da najveći hrišćanski praznik provedu u svojim domovima, prema preporukama epidemiologa.

„Potrebno je da nemamo okupljanja na javnim mestima, da izbegnemo socijalni kontakt i doslednim poštovanjem mera zaštite vrlo brzo prevaziđemo ovu situaciju“, zaključio je Nikodijević.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...