BIOSKOP NA OTVORENOM NA ADI CIGANLIJI Predstave i koncerti na Tašmajdanu

SrbijaVesti

7.5.2020 10:06 Autor: Julijana Vincan 10

BIOSKOP NA OTVORENOM NA ADI CIGANLIJI Predstave i koncerti na Tašmajdanu BIOSKOP NA OTVORENOM NA ADI CIGANLIJI Predstave i koncerti na Tašmajdanu
Parkiralište na Adi Ciganliji tokom letnjih večeri biće pretvoreno u bioskop, dok će se na otvorenom stadionu „Tašmajdan“ u večernjim časovima odigravati pozorišne predstave,... BIOSKOP NA OTVORENOM NA ADI CIGANLIJI Predstave i koncerti na Tašmajdanu

Parkiralište na Adi Ciganliji tokom letnjih večeri biće pretvoreno u bioskop, dok će se na otvorenom stadionu „Tašmajdan“ u večernjim časovima odigravati pozorišne predstave, najavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Bioskop će biti besplatan u prvoj fazi od 1. juna do 1. jula, a od prvog dana jula krenuće naplata karata. „Postigli smo dogovor sa Kombank dvoranom da se parkiralište na Adi Ciganliji od 1. juna do kraja leta pretvori uveče u bioskop na otvorenom, u kojem će se filmovi gledati iz automobila“, naglasio je Vesić.

Foto: Pixabay.com

Vesić je najavio i održavanje pozorišnih predstava na otvorenom, kako bi se iskoristio prostor na otvorenom. „Ponudićemo našim pozorištima, kulturnim insitucijama, da tokom leta na Tašmajdanu, imaju pozorišne predstave, koncerte i slično, kako bismo mogli da pružimo građanima da vide nešto što nisu mogli ovih meseci“, rekao je Vesić.

Direktor Kombank dvorane Igor Stojanović istakao je da će građani biti u mogućnosti da pogledaju filmove koji su bili na repertoraru, ali su, zbog epidemije, prekinuli svoj bioskopski život. Poštovaće se sve mere, biće obezbeđena distanca između automobila, a u samom vozilu moći će da budu dve osobe ili četvoročlana porodica, dodao je on. „Verujemo da ćemo omogućiti da taj bioskop pruži sve ono što je trenutno gledaocima uskraćeno“, rekao je Stojanović.

  • Tatjana

    7.5.2020 #1 Author

    Vrlo lepa vest!

    Odgovori

  • Danijela

    7.5.2020 #2 Author

    Sjajno! Samo da nas vreme posluži…

    Odgovori

  • Ivka

    7.5.2020 #3 Author

    Super, konacno imamo bioskop

    Odgovori

  • Lelica

    7.5.2020 #4 Author

    Super!

    Odgovori

    • Olivera

      7.5.2020 #5 Author

      Konacno, vreme je za kulturu.

      Odgovori

    • Lazar

      8.5.2020 #6 Author

      Pa dobro i bili je vreme da narod dobije priliku da se relaksira i skrene misli sa pandemije

      Odgovori

    • Maja

      8.5.2020 #7 Author

      Ovako divna kulturna desavanja u Beogradu tokom predstojeceg leta ce beogradjane mozda podstaci da ostanu ovde i da manje putuju za prvo vreme dok se potpuno ne srede okolnosti

      Odgovori

  • Jelena

    7.5.2020 #8 Author

    Odlicno jedva cekam koncerte🙂👏🏻

    Odgovori

  • Jelena

    7.5.2020 #9 Author

    Konacno nesto lepo da se cuje, odlicna ideja, bravo 🙂

    Odgovori

    • Ilda

      8.5.2020 #10 Author

      Super, bar nešto se dešava! 🙂

      Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...