U narednih mesec i po dana zaposlenje za 200 ljudi

CarGo Batler otvara nova radna mesta

InovacijeMoja firmaPreduzetnikSrbijaVesti

18.1.2021 13:18 Autor: Marija Jovanović 1

CarGo Batler otvara nova radna mesta CarGo Batler otvara nova radna mesta
CarGo Batler, servis za naručivanje hrane iz brojnih ekskluzivnih restorana, u narednih mesec i po dana povećaće broj zaposlenih, a u planu je i... CarGo Batler otvara nova radna mesta

CarGo Batler, servis za naručivanje hrane iz brojnih ekskluzivnih restorana, u narednih mesec i po dana povećaće broj zaposlenih, a u planu je i saradnja sa novim ugostiteljskim brendovima.

Kako je najavio Nikola Aćimović, novi generalni direktor CarGo Batlera, ova firma u narednih 45 dana zaposliće 200 ljudi, a uskoro će predstaviti i brojne brendove koji će eksluzivno biti dostupni na novoj platformi za naručivanje hrane.

„Pandemija je očekivano odnela neka radna mesta, ali mi želimo da pomognemo u stvaranju novih. Naša platforma stvara nove prilike za povezivanje ljudi sa svojim omiljenim, ali i stvaranje novih ugostiteljskih brendova, time i novih radnih mesta“, rekao je direktor CarGo Batlera. 

Foto: Pixabay.com

Sa 15 godina iskustva u ugostiteljstvu Aćimović unosi novu energiju u brzorastući servis CarGo Batler, navodi se u saopštenju i dodaje da Batler postaje prava ugostiteljska i gastronomska platforma.

„Moj tim i ja odmah počinjemo da radimo na novim opcijama za korisnike. Brinućemo o kvalitetu hrane i ponude, pažljivo odabrane za naše korisnike, ali i na povećanju broja partnera. CarGo je prva ‘super aplikacija’ u Jugoistočnoj Evropi i ugostiteljima omogućava novi pristup tržištu“, rekao je Aćimović.

Govoreći o padu prometa ugostitelja u vreme korone, Aćimović kaže da je uveren da je Batler pomogao mnogim ugostiteljima da zadrže svoje zaposlene.

„Ova situacija pokazuje da je potreban novi koncept ugostiteljstva i CarGo Batler će u tome pomoći beogradskim ugostiteljima. Zbog ove vizije sam sa posebnim zadovoljstvom postao deo ovog tima koji je za kratko vreme osvojio srca Beograđana ne samo svojom uslugom, već i svojim humanitarnim radom“, rekao je Aćimović.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...