DODATNI LETOVI ZA TIVAT Air Serbia povećava i broj sedišta na liniji iz Beograda

BiznisRegionSrbijaTurizamVesti

11.9.2020 11:30 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

DODATNI LETOVI ZA TIVAT Air Serbia povećava i broj sedišta na liniji iz Beograda DODATNI LETOVI ZA TIVAT Air Serbia povećava i broj sedišta na liniji iz Beograda
Air Serbia će u periodu do 18. septembra uvesti još tri dodatna povratna leta između Beograda i Tivta, zbog izuzetno velikog interesovanja putnika, saopštila... DODATNI LETOVI ZA TIVAT Air Serbia povećava i broj sedišta na liniji iz Beograda

Air Serbia će u periodu do 18. septembra uvesti još tri dodatna povratna leta između Beograda i Tivta, zbog izuzetno velikog interesovanja putnika, saopštila je ova aviokompanija.

Istovremeno, određen broj postojećih letova nacionalne aviokompanije obavljaće se drugim tipom aviona, koji ima daleko veći kapacitet.

Tokom naredne nedelje, kako objašnjavaju u Air Serbia, ukupan kapacitet za prevoz putnika na liniji Beograd- Tivat, biće tako povećan za 33 odsto- na oko 5.000 sedišta.

  • MARKO7

    2.3.2022 #1 Author

    Pa dobro i treba realno, leti je sve više turista..

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...