ARMANI SE VRAĆA KUĆI Modnu kuću iz Pariza premešta u Milano

EULifestyle

8.5.2020 13:03 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

ARMANI SE VRAĆA KUĆI Modnu kuću iz Pariza premešta u Milano ARMANI SE VRAĆA KUĆI Modnu kuću iz Pariza premešta u Milano
Svetski poznati modni kreator Đorđo Armani (Giorgio Armani) odlučio je da svoju kuću visoke mode iz Pariza, gde je od 2005. godine, premesti u... ARMANI SE VRAĆA KUĆI Modnu kuću iz Pariza premešta u Milano

Svetski poznati modni kreator Đorđo Armani (Giorgio Armani) odlučio je da svoju kuću visoke mode iz Pariza, gde je od 2005. godine, premesti u Milano i da ubuduće predstavlja svoje nove kolekcije u istorijskom sedištu firme u Palati Orsini, u Milanu.

Predstavljanje nove kolekcije biće u skladu sa pandemijom korona virusa u svetu i ona “neće biti sezonska” već kolekcija za zimu i ponešto za leto.

Prolećna sezona je sa tačke gledišta modanih kreatora, i modne industrije, zbog totalne blokade svih javnih aktivnosti, propuštena, a svet mode čekaju brojne promene. Tako modna kuća Armani obaveštava da će usluge kreiranja modela učiniti dostupnim kupcima: da će oni moći da učestvuju i predlaži izmene velikog boroja modela, sadašnjih i onih iz prethodnih kolekcija, da će moći da biraju tkanine i zahtevaju promene u kroju.

Ove promene su uskladu sa odlukom kuće „Armani“ od pre mesec dana da više ne proizvodi kolekcije koje će biti u stilu “iskoristi i baci”, već da će svoju ponudu uskladiti sa novom situacijom izazvanom pandemijom.

Dizajner je već otkrio da će muške i ženske kolekcije „Giorgio Armani“ i „Emporio Armani“ biti predstavljene u septembru takođe u Milanu.

Pre mesec dana, u pismu časopisu WWW, Armani je skrenuo pažnju na potrebu da se modni sistem uspori i uskladi sa sezonama i najavio da će svoje kolekcije “spremno za nošenje” (ready to wear) ostaviti u prodavnicama barem do početka septembra, što je po njegovim rečima i prirodno i da će to od sada biti politika kuće.

Tagovi
LIFESTYLE
  • Irina

    17.5.2020 #1 Author

    Veliki modni kreator ce zahvaljujuci svojoj odluci da pomogne modnoj industriji biti dostupan i onim ljudima koji su oduvek zeleli da poseduju neki komad garderobe sa imenom Armani. To ce nas usreciti

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...