povodom mogućih kršenja pravila poslovanja

Modne kompanije u Evropskoj uniji pod istragom

EULifestyleLuksuz

22.4.2023 12:47 Autor: Redakcija Biznis.rs 13

Modne kompanije u Evropskoj uniji pod istragom Modne kompanije u Evropskoj uniji pod istragom
Francuska policija uključena je u istragu antimonopolske agencije Evropske unije, povodom kršenja pravila evropskih luksuznih kompanija, saopštio je portparol policije. Evropska komisija saopštila je... Modne kompanije u Evropskoj uniji pod istragom

Francuska policija uključena je u istragu antimonopolske agencije Evropske unije, povodom kršenja pravila evropskih luksuznih kompanija, saopštio je portparol policije.

Evropska komisija saopštila je da je antimonopolska agencija upala u nekoliko kompanija u modnom sektoru u više zemalja EU, ali nije imenovala kompanije koje su potencijalno prekršile pravila, prenosi Mina.

Reuters je ranije preneo da je u sedište Gučija u Milanu, u vlasništvu Keringa, upala poreska policija i zvaničnici antimonopolske agencije EU u sklopu istrage.

Portparol policije, upitan da li su francuske kompanije bile meta EU inspekcija, kratko je odgovorio da je u toku istraga, odbijajući da da više detalja.

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...