TEŽAK UDARAC ZA BAVARCE Otkazan najveći festival piva “Oktoberfest”

BiznisEULifestyleZanimljivosti

21.4.2020 11:36 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

TEŽAK UDARAC ZA BAVARCE Otkazan najveći festival piva “Oktoberfest” TEŽAK UDARAC ZA BAVARCE Otkazan najveći festival piva “Oktoberfest”
Ovogodišnji “Oktoberfest”, čuveni festival piva koji se tradicionalno održava u Minhenu i tom gradu i Bavarskoj donosi veliku zaradu, otkazan je zbog pandemije korona... TEŽAK UDARAC ZA BAVARCE Otkazan najveći festival piva “Oktoberfest”

Ovogodišnji “Oktoberfest”, čuveni festival piva koji se tradicionalno održava u Minhenu i tom gradu i Bavarskoj donosi veliku zaradu, otkazan je zbog pandemije korona virusa.

Nemačka savezna država Bavarska odlučila da se ovogodišnji festival piva otkaže, prenosi “Gardijan” I dodaje da će otkazivanje festivala imati ogroman uticaj na ekonomiju Minhena.

Ovaj festival, naime, na jesen svake godine poseti više od šest miliona ljudi. Festival, koji traje duže od dve nedelje pod šatorima sa dugim drvenim stolovima, Minhenu donosi prihod od više od milijardu evra.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...