(FOTO) KULA BEOGRAD BIĆE OTVORENA ZA 15 MESECI Najviša zdraga u Srbiji imaće 40 spratova

IzdvajamoSrbijaVesti

15.6.2020 15:29 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

(FOTO) KULA BEOGRAD BIĆE OTVORENA ZA 15 MESECI Najviša zdraga u Srbiji imaće 40 spratova (FOTO) KULA BEOGRAD BIĆE OTVORENA ZA 15 MESECI Najviša zdraga u Srbiji imaće 40 spratova
Kula Beograd u okviru Beograda na vodi, koja će biti najviša zgrada u Srbiji sa 40 spratova i vidikovcem, biće otvorena za 15 meseci... (FOTO) KULA BEOGRAD BIĆE OTVORENA ZA 15 MESECI Najviša zdraga u Srbiji imaće 40 spratova

Kula Beograd u okviru Beograda na vodi, koja će biti najviša zgrada u Srbiji sa 40 spratova i vidikovcem, biće otvorena za 15 meseci odnosno do kraja 2021. godine ili najkasnije početkom 2022, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Foto: Tanjug

„Ponosan sam na ovo gradilište i šta smo sve uradili, već je urađeno 150.000 kvadrata, a trenutno se gradi 750.000 kvadratnih metara“, naveo je Vučić koji je zajedno sa direktorom kompanije „Eagle Hills“ Muhamedom Alabarom obišao radove.

Vučić je istakao da će to biti turistički najposećniji objekat u Srbiji.

Foto: Tanjug

Beograd na vodi predstavlja ponos cele Srbije, a ne samo Beograda, rekao je Vučić i istakao da je na njemu prisutno 2.530 radnika i da je to najviše radnika na jednom mestu u celoj Evropi.

To Beograd na vodi čini jednim od najvećih evropskih gradilsista i svakako u Jugoistočnoj Evropi, dodao je Vučić.

Kaže da Beograd na vodi postaje iz dana u dan jedno od najlepših i najurbanijih u Srbiji.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...