(FOTO) SIMBOL BEOGRADA DO KRAJA GODINE U NOVOM RUHU Ovako će izgledati Palata Beograd

BiznisInfrastrukturaSrbijaVesti

15.1.2021 08:01 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

(FOTO) SIMBOL BEOGRADA DO KRAJA GODINE U NOVOM RUHU Ovako će izgledati Palata Beograd (FOTO) SIMBOL BEOGRADA DO KRAJA GODINE U NOVOM RUHU Ovako će izgledati Palata Beograd
Simbol srpske prestonice, Palata Beograd prodata je po početnoj ceni od 16,5 miliona evra kompaniji Marera Properties, koja je već otpočela rekonstrukciju popularne „Beograđanke“.... (FOTO) SIMBOL BEOGRADA DO KRAJA GODINE U NOVOM RUHU Ovako će izgledati Palata Beograd

Simbol srpske prestonice, Palata Beograd prodata je po početnoj ceni od 16,5 miliona evra kompaniji Marera Properties, koja je već otpočela rekonstrukciju popularne „Beograđanke“.

Adaptacija Beograđanke radi se posle 47 godina, a u rekonstrukciju će biti investirano više od osam miliona evra.

Novi vlasnici Beograđanke su najavili da je u planu da se uredi prostor od 5. do 23. sprata, kao i da će se rekonstrukcija odvijati po fazama.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio je na svom Facebook profillu fotografiju kako treba da izgleda zgrada Palate Beograd kada rekonstrukcija bude gotova, odnosno do kraja godine.

„Biće Beograđanka ponovo ponosni simbol Beograda! Ovako će izgledati do kraja godine“, napisao je na svom profilu Vesić.

Foto: Facebook/Goran Vesić

Nakon rekonstrukcije Beograđanka će domaćem tržištu ponuditi mogućnost zakupa kancelarijskih prostora najvišeg kvaliteta, u skladu sa svetskim standardima i aktuelnim trendovima.

Ovako sad izgleda Palata Beograd.

Foto: Facebook/Goran Vesić

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...