(FOTO) TRAMP U VOJNOJ BOLNICI ZBOG KORONE Predsednik SAD poslušao savet lekara

IzdvajamoSvetVesti

3.10.2020 10:24 Autor: Redakcija Biznis.rs 7

(FOTO) TRAMP U VOJNOJ BOLNICI ZBOG KORONE Predsednik SAD poslušao savet lekara (FOTO) TRAMP U VOJNOJ BOLNICI ZBOG KORONE Predsednik SAD poslušao savet lekara
Američki predsednik Donald Tramp, koji je oboleo od korona virusa, biće na lečenju u vojnoj bolnici „Volter Rid“ u Betezdi u Merilendu narednih nekoliko... (FOTO) TRAMP U VOJNOJ BOLNICI ZBOG KORONE Predsednik SAD poslušao savet lekara

Američki predsednik Donald Tramp, koji je oboleo od korona virusa, biće na lečenju u vojnoj bolnici „Volter Rid“ u Betezdi u Merilendu narednih nekoliko dana iz predostrožnosti, saopštila je portparolka Bele kuće Kejli Mekneni.

Foto: Tanjug/AP

Predsednik SAD Donald Tramp oglasio se na Tviteru nakon što je smešten u bolnicu pošto je tetstiran pozitivno na korona virus.

„Ide na dobro, mislim! Hvala svima! Volim vas“, napisao je Tramp.

Roueters je preneo da je prethodnog dana Meknenijeva rekla da je Tramp dobro raspoložen, da ima blage simptome i da je ceo dan radio.

Foto: Tanjug/AP

Ipak, zbog predostrožnosti i prema preporuci lekara i zdravstvenih stručnjaka, predsednik će raditi iz predsedničke kancelarije u „Volter Ridu“ sledećih nekoliko dana, navodi se u saopštenju Bele kuće.

Lekari su urgirali da Tramp bude prebačen u bolnicu kako bi mu tamo bila istog trenutka ukazana medicinska pomoć ukoliko se za tim ukaže potreba, rekao je jedan zvaničnik Bele kuće.

Foto: Tanjug/AP

Helikopter „Marine One“ sleteo je na travnjak Bele kuće kako bi predsednika Trumpa prebacio u medicinski centar „Volter Rid“, javio je CNN.

  • Goca Bg

    3.10.2020 #1 Author

    Korona ne bira,covek ima ozbiljne godine,i treba da bude hospitalizovan.

    Odgovori

  • Ivan

    3.10.2020 #2 Author

    Oporavice se Tramp bice on bolje

    Odgovori

  • Snežana

    3.10.2020 #4 Author

    Pred izbore bas…

    Odgovori

  • Zoka

    3.10.2020 #5 Author

    Bolest ne bira, nema privilegija.
    Brz oporavak.

    Odgovori

  • Irina

    4.10.2020 #6 Author

    Podrska sto brzem ozdravljenju

    Odgovori

  • Nikola.Nidzo

    5.10.2020 #7 Author

    valjda nije jos jedan od trikova za predizbornu kampanju

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...