sprovođenje inicijative održivosti i mobilnosti

Fudbaleri i košarkaši Real Madrida voziće BMW električne automobile

AutomobiliLifestyleSvetU fokusuVesti

15.7.2022 15:21 Autor: Redakcija Biznis.rs 12

Fudbaleri i košarkaši Real Madrida voziće BMW električne automobile Fudbaleri i košarkaši Real Madrida voziće BMW električne automobile
Real Madrid i BMW Španija potpisali su sporazum o saradnji u cilju zajedničkog sprovođenja inicijativa u domenima buduće mobilnosti, održivosti i različitosti. Prema ovom... Fudbaleri i košarkaši Real Madrida voziće BMW električne automobile

Real Madrid i BMW Španija potpisali su sporazum o saradnji u cilju zajedničkog sprovođenja inicijativa u domenima buduće mobilnosti, održivosti i različitosti.

Prema ovom sporazumu muškim i ženskim fudbalskim i košarkaškim timovima Real Madrida, zajedno sa svojim stručnim štabovima, biće obezbeđena 100 odsto električna vozila BMW-a, i moći će da biraju između bilo kog od aktuelnih modela: iX, i4, iX3, i7 ili iX1, navodi se na sajtu španskog kluba.

Obe organizacije će uspostaviti centar za saradnju za održivost gde će se, kroz redovne radne sesije zajedno sa ostalim saradnicima u klubu, deliti dobre prakse u cilju postizanja zajedničkog procesa učenja.

Ovaj forum će takođe delovati kao izvor inspiracije za ideje usmerene na promociju inovativnih projekata koji će pozitivno uticati na životnu sredinu i društvo u celini.

Predsednik BMW Group u Španiji Manuel Teroba (Manuel Terroba), rekao je da Real Madrid ne samo da predstavlja vodeću svetsku sportsku instituciju, već i organizaciju u stalnoj evoluciji, koja teži ka većoj posvećenosti održivosti, solidarnosti i pobedničkom duhu.

Događaj je održan u sali za sastanke u Real Madridu, a predsedavali su Florentino Perez i Manuel Terroba, izvršni predsednik BMW Grupe u Španiji i Portugalu.

 • Dragana

  15.7.2022 #1 Author

  Mogli bi i mi da ih vozimo

  Odgovori

 • SRDJAN

  15.7.2022 #2 Author

  Dajte i nama neki da probamo 🙂

  Odgovori

 • GOCA BG

  15.7.2022 #3 Author

  Pa bolja reklama BMW-u i ne treba…

  Odgovori

 • roka

  16.7.2022 #4 Author

  a mi ćemo samare sa gibnjevima kao jugo, bez serva, vazdušnih jastuka i euro2 motorima koji čade kao parnjače … !!!!!!!!!!!

  Odgovori

 • MAJALG

  16.7.2022 #5 Author

  Ovo znaci da je Rela Madrid okoncao dugogodisnju saradnju sa audijem, steta.

  Odgovori

 • Milovan94

  17.7.2022 #6 Author

  Blago njima.

  Odgovori

 • Maša

  17.7.2022 #7 Author

  Fino bgm…😀

  Odgovori

 • Anna

  17.7.2022 #8 Author

  Naši će da voze Strujadina! 😂😂😂

  Odgovori

 • DANIJELA

  17.7.2022 #9 Author

  Sve u skladu sa velicinom kluba.

  Odgovori

 • MAJALG

  17.7.2022 #10 Author

  Gotova je era audija u Real Madridu, vreme je za neke nove sponzorkse ugovore, verujem da je Perez znao sta radi kada je uzeo BMW-a kao sponzora.

  Odgovori

  • VILENJAK

   17.7.2022 #11 Author

   Veoma sam impresionirana fudbalskim znanjem… 🙃

   Odgovori

 • FRUIT04

  17.7.2022 #12 Author

  Svima lepo,sportsko sponzorstvo.

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...