sprovođenje inicijative održivosti i mobilnosti

Fudbaleri i košarkaši Real Madrida voziće BMW električne automobile

AutomobiliLifestyleSvetU fokusuVesti

15.7.2022 15:21 Autor: Redakcija Biznis.rs 12

Fudbaleri i košarkaši Real Madrida voziće BMW električne automobile Fudbaleri i košarkaši Real Madrida voziće BMW električne automobile
Real Madrid i BMW Španija potpisali su sporazum o saradnji u cilju zajedničkog sprovođenja inicijativa u domenima buduće mobilnosti, održivosti i različitosti. Prema ovom... Fudbaleri i košarkaši Real Madrida voziće BMW električne automobile

Real Madrid i BMW Španija potpisali su sporazum o saradnji u cilju zajedničkog sprovođenja inicijativa u domenima buduće mobilnosti, održivosti i različitosti.

Prema ovom sporazumu muškim i ženskim fudbalskim i košarkaškim timovima Real Madrida, zajedno sa svojim stručnim štabovima, biće obezbeđena 100 odsto električna vozila BMW-a, i moći će da biraju između bilo kog od aktuelnih modela: iX, i4, iX3, i7 ili iX1, navodi se na sajtu španskog kluba.

Obe organizacije će uspostaviti centar za saradnju za održivost gde će se, kroz redovne radne sesije zajedno sa ostalim saradnicima u klubu, deliti dobre prakse u cilju postizanja zajedničkog procesa učenja.

Ovaj forum će takođe delovati kao izvor inspiracije za ideje usmerene na promociju inovativnih projekata koji će pozitivno uticati na životnu sredinu i društvo u celini.

Predsednik BMW Group u Španiji Manuel Teroba (Manuel Terroba), rekao je da Real Madrid ne samo da predstavlja vodeću svetsku sportsku instituciju, već i organizaciju u stalnoj evoluciji, koja teži ka većoj posvećenosti održivosti, solidarnosti i pobedničkom duhu.

Događaj je održan u sali za sastanke u Real Madridu, a predsedavali su Florentino Perez i Manuel Terroba, izvršni predsednik BMW Grupe u Španiji i Portugalu.

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...