pokretanje marketinške kampanje izazvalo veliki broj reakcija

Hrvatska lutrija daje 500.000 kuna za najam hostesa

BiznisEUManifestacijeVesti

28.7.2022 09:30 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Hrvatska lutrija daje 500.000 kuna za najam hostesa Hrvatska lutrija daje 500.000 kuna za najam hostesa
Hrvatska lutrija (HL) kreće u veliku marketinšku kampanju, te je raspisala konkurs za firmu koja će joj regrutovati hostese, što je izazvalo veliku pažnju... Hrvatska lutrija daje 500.000 kuna za najam hostesa

Hrvatska lutrija (HL) kreće u veliku marketinšku kampanju, te je raspisala konkurs za firmu koja će joj regrutovati hostese, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Kako piše Poslovni.hr koji je imao uvid u konkursnu dokumentaciju, HL će ovu kampanju organizovati u tržnim centrima u svim županijama, a plan je da se tokom 12 meseci održi 240 događaja na kojima bi potencijalni partner morao da osigura po dve hostese koje bi bile angažovane po četiri sata.

Uslov za prijem je da hostese budu „punoletne, prikladno odevene i upoznate sa sadržajem programa za koji su angažovane“, navodi se u konkursu.

Pored hostesa, ponuđač bi trebalo da se posveti i organizaciji samog događaja, sa akcentom na rođendanske proslave u Cro Casino i Cro Clubovima.

Za te povode se predviđa i priprema zabave koja će uključiti gastronomsku ponudu hrane i pića za četrdesetak osoba, uređenje unutrašnjeg i spoljnog prostora s obeležjima, kao i organizovanje muzičkog programa i nastupa pevača ili DJ-a, piše Poslovni.

Konkurs je otvoren do 17. avgusta, a posao će dobiti firma koja ponudi ekonomski najisplativiji posao.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...