kupovinom udela od 76 odsto

Infostud postao većinski vlasnik Krojačeve škole, platforme za online učenje u Srbiji

SrbijaVesti

25.9.2024 12:57 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Infostud postao većinski vlasnik Krojačeve škole, platforme za online učenje u Srbiji Infostud postao većinski vlasnik Krojačeve škole, platforme za online učenje u Srbiji
Infostud je postao većinski vlasnik Krojačeve škole, jedne od vodećih platformi za online učenje u Srbiji, kupovinom 76 odsto vlasništva ove kompanije. „Ova akvizicija... Infostud postao većinski vlasnik Krojačeve škole, platforme za online učenje u Srbiji

Infostud je postao većinski vlasnik Krojačeve škole, jedne od vodećih platformi za online učenje u Srbiji, kupovinom 76 odsto vlasništva ove kompanije.

„Ova akvizicija donosi direktnu korist svim korisnicima Infostuda, jer im omogućava bolji pristup edukativnim resursima koji će im omogućiti brži karijerni napredak. Kombinovanjem našeg dugogodišnjeg iskustva u zapošljavanju i Krojačeve škole u obrazovanju, sada pružamo kompletan paket – od traženja posla, preko učenja novih veština, do ličnog i profesionalnog usavršavanja“, rekla je direktorka Infostuda Sonja Ćetković na konferenciji za novinare.

Krojačeva škola je poznata po modernim i fleksibilnim metodama učenja koje omogućavaju zaposlenima i pojedincima da razvijaju potrebne veštine u oblastima kao što su IT, dizajn i marketing, u bilo kom trenutku i sa bilo kog mesta.

Trenutno više od 130 poslovnih klijenata i 3.500 zaposlenih koristi prednosti ovih kurseva, a na platformi je više od 20.000 aktivnih učenika.

„Vizija Infostuda u budućnosti je da stvorimo personalizovane planove karijernog razvoja za svakog korisnika. Sada, sa Krojačevom školom kao delom našeg ekosistema, verujemo da ćemo moći da pružimo jedinstvena rešenja koja će kandidatima omogućiti da u potpunosti iskoriste svoje potencijale. Planiramo razvoj alata koji će omogućiti personalizovane preporuke za kurseve i poslove, prilagođene individualnim potrebama svakog korisnika, što će ubrzati njihov napredak na tržištu rada“, objasnila je Ćetković.

Ona je istakla da ova poslovna odluka doprinosi dugoročnoj viziji Infostuda da Srbija postane bolje mesto za rad, gde su prilike za zapošljavanje i profesionalni rast lako dostupne svima, i navodi da Infostud i Krojačeva škola zajedno rade na stvaranju okruženja koje podstiče kontinuirano učenje i razvoj, ne samo za mlade već i za sve koji žele da unaprede svoje veštine.

Takođe, Infostud upućuje poziv kompanijama i zaposlenima da pogledaju proširenu ponudu i iskoriste mogućnosti koje pružaju kroz integrisana rešenja za razvoj veština i zapošljavanje.  

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.