Peta rata treba da se izmiri do 10. juna

Ističe rok za uplatu dugovanog poreza

PoreziPreduzetnikVesti

8.6.2021 11:58 Autor: Miljan Paunović 0

Ističe rok za uplatu dugovanog poreza Ističe rok za uplatu dugovanog poreza
Poreska uprava podseća sve koji su ostvarili pravo na odlaganje plaćanja dugovanog poreza i doprinosa, u skladu sa uredbom za ublažavanja ekonomskih posledica usled... Ističe rok za uplatu dugovanog poreza

Poreska uprava podseća sve koji su ostvarili pravo na odlaganje plaćanja dugovanog poreza i doprinosa, u skladu sa uredbom za ublažavanja ekonomskih posledica usled Covid-19, da rok za uplatu pete rate ističe 10. juna.

Privredni subjekt koji ne izmiri ratu u propisanom roku gubi pravo na odlaganje plaćanja obaveza po osnovu poreza i doprinosa koje su predmet odlaganja i celokupni preostali poreski dug dospeva danom gubitka prava na odlaganje plaćanja, preneo je Tanjug.

Za dodatne informacije poreski obveznici mogu se obratiti Kontakt centru Poreske uprave na brojeve telefona 0700-700 007 i 011-33 10 111, kao i neposredno informisati na šalterima „Vaš poreznik“ u 37 filijala širom Srbije, navedeno je u saopštenju.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...