pošta srbije i slovenije na zajedničkom projektu

Jačanje saradnje u oblasti digitalizacije

Firme u fokusuSrbijaU fokusuVesti

24.7.2021 08:35 Autor: Miljan Paunović 0

Jačanje saradnje u oblasti digitalizacije Jačanje saradnje u oblasti digitalizacije
Delegacija Pošte Srbije koju predvodi v.d. direktora Zoran Ðorđević razgovarala je petak u Mariboru sa generalnim direktorom Pošte Slovenije Tomažem Kokotom o saradnja u... Jačanje saradnje u oblasti digitalizacije

Delegacija Pošte Srbije koju predvodi v.d. direktora Zoran Ðorđević razgovarala je petak u Mariboru sa generalnim direktorom Pošte Slovenije Tomažem Kokotom o saradnja u oblasti digitalizacije, e-uprave i pružanja konsultantske podrške kolega iz Slovenije u prilagođavanju poslovanja Pošte Srbije standardima Evropske unije (EU).

Kako se navodi u saopštenju Pošte Srbije, u fokusu buduće saradnje pošta dve zemlje biće digitalizacija poštanskih usluga kao jedan od segmenata pristupnog procesa Srbije EU i prioriteta Vlade Srbije.

Razgovarano je i o saradnji na razvoju internet trgovine, a domaćini su predstavili svoju inovativnu e-commerce uslugu mrežne platforme koju sa velikim uspehom već primenjuju pošte u regionu.

„Primeri dobre prakse i saradnja sa Poštom Slovenije poslužiće nam da razvijemo nova i tehnološki inovativna rešenja za e-trgovinu koju Pošta Srbije nastoji da ojača. Takođe i da nastavimo da razvijamo nove digitalne usluge prema potrebama građana i privrede Srbije“, izjavio je Zoran Ðorđević.

JP Pošta Srbije Beograd

TAKOVSKA 2, 11060 Beograd (Palilula), Srbija

Poslovni prihodi (EUR):
217.692.485,64 (2020)
Broj zaposlenih:
(2020)

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...