Prvo izvlačenje 15. maja

Još vrednije nagrade u novom izdanju igre „Uzmi račun i pobedi“

LifestyleSrbijaVesti

29.4.2021 11:24 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Još vrednije nagrade u novom izdanju igre „Uzmi račun i pobedi“ Još vrednije nagrade u novom izdanju igre „Uzmi račun i pobedi“
Novo izdanje igre „Uzmi račun i pobedi“ počinje 15. maja u 18. časova, uz direktan prenos na prvom programu Radio-televizije Srbije, saopštila je Vlada... Još vrednije nagrade u novom izdanju igre „Uzmi račun i pobedi“

Novo izdanje igre „Uzmi račun i pobedi“ počinje 15. maja u 18. časova, uz direktan prenos na prvom programu Radio-televizije Srbije, saopštila je Vlada Srbije.

Igra je organizovana u dva kruga, prolećnom i jesenjem, sa ukupno 12 izvlačenja.

Nagradni fond u ovom kolu je veći nego u prethodnom. U dva kruga biće podeljeno čak 16 stanova u Beogradu, od čega 14 u naselju Zemunske kapije i dva u Beogradu na vodi, kao i 60 automobila marke Fiat 500L.

Ukupna vrednost nagrada oba kruga procenjena je na 2.035.750 evra i 85.709.000 dinara.

„Nagradna igra ‘Uzmi račun i pobedi’ pokazala se kao odličan put za suzbijanje sive ekonomije. Vlada Srbije i NALED veruju da će i ovaj ciklus nagradne igre, kao i svi prethodni, doprineti podizanju svesti građana o značaju uzimanja fiskalnih računa i dovesti do smanjenja stope sive ekonomije u Srbiji“, navodi se u saopštenju.

Ko može da učestvuje u igri?

Pravo učešća imaju svi punoletni građani, sa prijavljenim prebivalištem ili boravištem u Srbiji. To uključuje i građane na teritoriji Kosova i Metohije.

Zaposlena lica koja neposredno učestvuju u organizaciji igre ne mogu slati koverte, kao što su radnici pošte, kabinet premijerke, Ministarstvo finansija…

Samo pravilno poslate koverte će biti priznate

Potrebno je poslati kovertu sa 10 fiskalnih računa ili slipova sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara, ne starijih od prvog aprila 2021. godine.

Račune i slipove ne treba mešati, već se šalju odvojeno. Na primer, ako u jednoj koverti pošaljete osam računa i dva slipa, prijava će se smatrati nevažećom.

Na poleđini koverte, gde se ona otvara, treba napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon. Na drugoj strani je dovoljno napisati „Uzmi račun i pobedi“.

Da bi se našle u konkurenciji za vredne nagrade, pravilno popunjene koverte treba ubaciti u najbliže poštansko sanduče ili predati na šalteru pošte.

Koverte poslate za prolećni krug ostaju u konkurenciji i za jesenja izvlačenja.

Sve važne informacije o uslovima učešća i pravilima nagradne igre možete naći na zvaničnom sajtu  www.uzmiracun.rs.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...