Širenje projekta za dijasporu

Kartice Telekom Srbije od 17. jula u prodaji u Nemačkoj

SrbijaVesti

30.6.2023 08:32 Autor: Vladimir Jokanović 6

Kartice Telekom Srbije od 17. jula u prodaji u Nemačkoj Kartice Telekom Srbije od 17. jula u prodaji u Nemačkoj
Telekom Srbija počeće od 17. jula da prodaje kartice za mobilnu mrežu u Nemačkoj, a u oktobru će započeti prodaju kartica u Turskoj. Generalni... Kartice Telekom Srbije od 17. jula u prodaji u Nemačkoj

Telekom Srbija počeće od 17. jula da prodaje kartice za mobilnu mrežu u Nemačkoj, a u oktobru će započeti prodaju kartica u Turskoj. Generalni direktor Telekoma Vladimir Lučić najavio je da će nakon toga krenuti prodaja kartica u Sjedinjenim Američkim Državama.

Lučić je naveo u razgovoru za RTS, kako prenosi eKapija, da je u planu da u Nemačkoj u narednih godinu dana bude otvoreno 30 poslovnica. Prema njegovim rečima, Telekom je krenuo intenzivno sa projektom za dijasporu pre četiri godine, kada je pušten mobilni operater u Austriji.

„Shvatili smo da je ogroman potencijal u dijaspori, jer imamo i sadržaj i digitalne servise koje oni žele. Osim Austrije, proširili smo se prošle godine na Švajcarsku, a sada završavamo Nemačku. Tamo prodaja naših kartica počinje 17. jula, a moguća je i online kupovina preko našeg portala i 12 distributera“, rekao je Lučić.

On je najavio da je sledeća zemlja u kojoj će Telekom prodavati kartice Turska, a da potom sledi SAD. Lučić je istakao da je Telekom u 2022. godini postigao rekord, premašivši 11 miliona korisnika. „Nama će dijaspora omogućiti da možda dupliramo taj broj“, kazao je Lučić, dodajući da će Telekom pokušati da sklopi partnerstvo sa kompanijama Amazon, Facebook i Netflix.

Telekom Srbija ima u većinskom ili potpunom vlasništvu 10 kompanija u Srbiji, Republici Srpskoj, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji.

  • BAĆA

    30.6.2023 #1 Author

    Veliki je to uspeh za Telekom

    Odgovori

  • Dux011

    30.6.2023 #2 Author

    Fino, fino.

    Odgovori

  • DUSAN

    1.7.2023 #3 Author

    Bravo za uspeh domaćeg operatera. Samo tamo moraju da se poštuju zakoni a ne kao ovde.

    Odgovori

  • gagica

    2.7.2023 #4 Author

    Dobro je

    Odgovori

  • BOBICA

    2.7.2023 #5 Author

    Zaista veliki uspeh, svaka čast!

    Odgovori

  • NATI

    2.7.2023 #6 Author

    Svaka cast veliki uspeh

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...