LEP GEST Besplatna vožnja za zdravstvene radnike

SrbijaVesti

23.3.2020 15:39 Autor: Marija Jovanović 3

LEP GEST Besplatna vožnja za zdravstvene radnike LEP GEST Besplatna vožnja za zdravstvene radnike
Svi zdravstveni radnici od danas imaju mogućnost da koriste besplatnu vožnju za sve što im je neophodno, najavili su na današnjoj konferenciji predstavnici Udruženja... LEP GEST Besplatna vožnja za zdravstvene radnike

Svi zdravstveni radnici od danas imaju mogućnost da koriste besplatnu vožnju za sve što im je neophodno, najavili su na današnjoj konferenciji predstavnici Udruženja građana “CarGo”.

Kako je objasnio osnivač i direktor ove kompanije, Vuk Guberinić, ideja je bila da se pomogne zdravstvenim radnicima koji se bore za živote građana i pomažu u ovako teškoj situaciji.
„Želimo da im olakšamo život i pojednostavimo svakodnevnicu i zato smo za njih predvideli posebno dugme u aplikaciji ‘medical’, što će svim zdravstvenim radnicima omogućiti besplatnu uslugu za kretanje po gradu“, rekao je Guberinić.

Po ulasku u vozilo zdravstveni radnik će biti u obavezi da pokaže službenu legitimaciju, odnosno identifikaciju da radi u nekoj od zdravstvenih ustanova. Ideja je da usluge budu dostupne beskontaktno, odnosno bez razmenjivanja kontakata sa drugom osobom. Od danas će ta opcija biti dostupna na android plaftormi, a od sutra na platformama za Ajfon.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...