Najnovije poslovne vesti Biznis.rs

MEĐUNARODNI POLJOPRIVREDNI SAJAM OVE GODINE ONLINE Na jednom mestu više od 130 izlagača iz zemlje i sveta

AgrobiznisBiznisManifestacijeSrbijaU fokusuVesti

30.11.2020 19:24 Autor: Marija Jovanović 1

MEĐUNARODNI POLJOPRIVREDNI SAJAM OVE GODINE ONLINE Na jednom mestu više od 130 izlagača iz zemlje i sveta MEĐUNARODNI POLJOPRIVREDNI SAJAM OVE GODINE ONLINE Na jednom mestu više od 130 izlagača iz zemlje i sveta
Međunarodni poljoprivredni sajam ove godine biće organizovan u online formatu od 14. do 18. decembra, a građani će moći da prate manifestaciju putem sajta... MEĐUNARODNI POLJOPRIVREDNI SAJAM OVE GODINE ONLINE Na jednom mestu više od 130 izlagača iz zemlje i sveta

Međunarodni poljoprivredni sajam ove godine biće organizovan u online formatu od 14. do 18. decembra, a građani će moći da prate manifestaciju putem sajta www.expoonline.rs.

Više od 130 izlagača iz zemlje i inostranstva, koji će ponuditi proizvode i usluge u oblasti poljoprivrede, prijavilo se za ovogodišnji sajam, a kako je saopštila PR služba Novosadskog sajma, spremni su popusti i sajamske akcije i jedino što će biti neophodno je da se posetioci besplatno registruju.

Foto: Pixabay.com

Komunikacija između izlagača i posetilaca biće omogućena putem video, audio poziva ili mejlom, a pored toga, poslovna publika će moći da inicira sastanak sa svakim od izlagača, koji će biti održan u realnom vremenu, u unapred dogovorenom terminu.

Kongresni segment, koji obuhvata konferencije i stručne skupove, takođe će biti organizovan na online platformi expoonline.rs.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...