potez iz preventivnih razloga

Mineralna voda Donat Mg povlači se i sa tržišta Srbije

SrbijaVesti

1.3.2024 18:10 Autor: Redakcija Biznis.rs 7

Mineralna voda Donat Mg povlači se i sa tržišta Srbije Mineralna voda Donat Mg povlači se i sa tržišta Srbije
Kompanija Atlantic Droga Kolinska iz Ljubljane, koja posluje u okviru Atlantic grupe, preventivno povlači i sa tržišta Srbije mineralnu vodu „Donat Mg“ u pakovanju... Mineralna voda Donat Mg povlači se i sa tržišta Srbije

Kompanija Atlantic Droga Kolinska iz Ljubljane, koja posluje u okviru Atlantic grupe, preventivno povlači i sa tržišta Srbije mineralnu vodu „Donat Mg“ u pakovanju od jednog litra, sa rokom upotrebe 15. novembar 2024.

Razlog su promenjena organoleptička svojstva vode, što, kako ističe proizvođač – nije štetno po zdravlje, potvrđeno je portalu N1 u ovoj grupaciji.

Državni inspektorat Republike Hrvatske obavestio je danas potrošače da kompanija Atlantic Droga Kolinska iz Ljubljane iz predostrožnosti povlači i opoziva proizvod prirodna mineralna voda Donat Mg u određenom pakovanju sa tržišta ove zemlje. Voda se povlači i sa tržišta Srbije.

„Naš brend prirodna mineralna voda Donat Mg, odlučio je da preventivno povuče i sa tržišta Srbije seriju Donat Mg, 1 litar, s oznakom 15. 11. 24 (s rokom upotrebe najmanje do 15. novembra 2024). Proizvod je promenjen organoleptički, i u skladu s visokim standardima kvaliteta kompanije, uprkos činjenici da proizvod nije štetan za zdravlje, odlučili smo da preventivno povučemo celu seriju proizvoda s tržišta“, rekli su za portal N1 iz Atlantic grupe.

Atlantic Droga Kolinska d.o.o. ranije je saopštila da sa tržišta povlači ovaj proizvod jer je organoleptički promenjen, što, kako je istaknuto „potrošač može da primeti“.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.