MK GRUPA DOBILA POJAČANJE Od 1. januara novi direktor kompanije će biti Mihailo Janković

AgrobiznisBiznisSrbijaTurizamVesti

21.12.2020 12:55 Autor: Marija Jovanović 0

MK GRUPA DOBILA POJAČANJE Od 1. januara novi direktor kompanije će biti Mihailo Janković MK GRUPA DOBILA POJAČANJE Od 1. januara novi direktor kompanije će biti Mihailo Janković
Za novog direktora MK grupe imenovan je Mihailo Janković koji će preuzeti 1. januara 2021. Zajedno sa potpredsednikom MK grupe Aleksandrom Kostićem i top... MK GRUPA DOBILA POJAČANJE Od 1. januara novi direktor kompanije će biti Mihailo Janković

Za novog direktora MK grupe imenovan je Mihailo Janković koji će preuzeti 1. januara 2021.

Zajedno sa potpredsednikom MK grupe Aleksandrom Kostićem i top menadžmentom, Janković će raditi na definisanju i sprovođenju korporativne strategije i investicione politike, saopštila je ova kompanija.

Novi direktor MK grupe svoje lidersko i menadžersko iskustvo stekao je radom za vodeće multinacionalne kompanije, kao i kompanije u vlasništvu privatnih investicionih fondova i privatne regionalne kompanije, kao što su British American Tobacco, Coca-Cola, Knjaz Miloš i Nektar grupa.

„Diversifikovanost poslovanja MK grupe je najveća snaga ove grupacije i predstavlja profesionalni izazov na koji sam spreman da odgovorim. Lično sam veoma ponosan što dolazim u kompaniju koja je i u kriznoj 2020. pokazala da je izuzetno važan faktor u održavanju ekonomske stabilnosti celog tržišta. Siguran sam da ćemo zajedničkim snagama učvrstiti temelje za dalji rast i širenje grupacije u zemlji i regionu“, izjavio je Janković.

MK grupa lider je u ključnim oblastima u kojima posluje – agraru, bankarstvu i turizmu. Ova kompanija zapošljava 7.000 ljudi u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji i Crnoj Gori.

Tagovi
SRBIJA

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...