Nekadašnja Elektronska industrija već je sedište nekoliko kompanija

Momirović: Prostor bivše EI Niš biće moderan biznis inkubator

SrbijaVesti

20.2.2024 14:13 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Momirović: Prostor bivše EI Niš biće moderan biznis inkubator Momirović: Prostor bivše EI Niš biće moderan biznis inkubator
Na prostoru bivše Elektronske industrije biće novi moderan biznis inkubator koji će biti razvojna šansa za Niš i čitav region, najavio je danas ministar... Momirović: Prostor bivše EI Niš biće moderan biznis inkubator

Na prostoru bivše Elektronske industrije biće novi moderan biznis inkubator koji će biti razvojna šansa za Niš i čitav region, najavio je danas ministar trgovine Tomislav Momirović.

On je u Nišu prisustvovao sednici Radne grupe za stručnu analizu i predlog mera za unapređenje poslovanja Elektronske industrije, objavila je agencija Beta.

Na prostoru bivše Elektronske industrije danas uspešno posluje nekoliko firmi i mi želimo da omogućimo dalji razvoj poslovanja na ovoj lokaciji čime se stvara temelj za novu modernu industrijsku zonu u Nišu. Ta nova industrijska zona će biti centar za razvoj novih preduzetničkih ideja i podsticanje ekonomskog rasta kroz nove investicije i otvaranje novih radnih mesta na ovoj lokaciji“, rekao je Momirović.

Kako je objasnio, to neće biti samo prostor za poslovanje, već i izvor inovacija i prilika za mlade preduzetnike iz Niša da ostvare svoje poslovne vizije.

Momirović je rekao da su u toku radovi na proširenju i modernizaciji niškog aerodroma, a uskoro će biti ubrzana izgradnja brze pruge u Nišu koja će predstavljati efikasnu vezu sa celom zemljom i regionalnim privrednim centrima.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...