Nakon njega se očekuje dolazak još jednog nemačkog giganta

Najveći turski maloprodajni lanac stiže na Balkan, prva lokacija Beograd

BiznisPoslovanjeSrbijaU fokusuVesti

1.3.2022 10:03 Autor: Redakcija Biznis.rs 6

Najveći turski maloprodajni lanac stiže na Balkan, prva lokacija Beograd Najveći turski maloprodajni lanac stiže na Balkan, prva lokacija Beograd
Najveći turski maloprodajni lanac za opremanje doma Evdema planira ekspanziju na Balkanu, saznaje Retail Serbia, i to počev od Srbije. Prva lokacija će biti... Najveći turski maloprodajni lanac stiže na Balkan, prva lokacija Beograd

Najveći turski maloprodajni lanac za opremanje doma Evdema planira ekspanziju na Balkanu, saznaje Retail Serbia, i to počev od Srbije.

Prva lokacija će biti Beograd, koji će dobiti prvi maloprodajni centar. Pored Turske, lanac je prisutan u Francuskoj, u kojoj posluje kroz sopstvenu maloprodajnu mrežu, kao i kroz mrežu partnera širom zemlje. Kompanija je preko svoje kancelarije i skladišta prisutna i na tržištu Rusije.

Evdema je najveći lanac za opremanje doma u Turskoj osnovan 1972. godine. Lanac nudi širok izbor proizvoda nameštaja i dekoracija kroz svoje koncept prodavnice.

Kompanija u Turskoj poseduje i logistički centar koji se prostire na više od 20.000 kvadrata. Evdema poseduje i sopstvenu proizvodnju u Turskoj, a sarađuje sa više od 2.000 partnera u više od 40 zemalja. E-commerce je takođe zastupljen kod najvećeg turskog lanca sa više od 10.000 proizvoda.

Pored lanca Evdema, na srpsko maloprodajno tržište planira da uđe i nemački lanac Bauhaus, koji takođe nudi širok izbor proizvoda za opremanje i uređenje doma sa ponudom većom od 150.000 proizvoda.

  • STEFAN

    1.3.2022 #1 Author

    Bas lepo!

    Odgovori

  • VERA

    1.3.2022 #2 Author

    To ce svakako da poveca konkurenciju između Jysk, Emezeta, Ikea i nadamo se da će za kupce to dosta da znači…

    Odgovori

  • Milovan94

    1.3.2022 #3 Author

    Što više konkurencije to bolje za nas potrošače.

    Odgovori

  • FRUIT04

    1.3.2022 #4 Author

    Opaaa, odlicno jos jedan u nizu za trosenje para

    Odgovori

  • MAJALG

    4.3.2022 #5 Author

    Da se nadamo da ovoliki broj moze dovesti do malog smanjenja cene artikala.

    Odgovori

  • DASHA

    13.12.2023 #6 Author

    Ooo, ko bi rekao

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...