odabrani prema preporukama gostiju

Nemački portal izabrao sedam najboljih hotela u Hrvatskoj

BiznisRegionTurizamVesti

17.1.2022 08:18 Autor: Redakcija Biznis.rs 5

Nemački portal izabrao sedam najboljih hotela u Hrvatskoj Nemački portal izabrao sedam najboljih hotela u Hrvatskoj
Hotel Plaža Duće, Hotel Miramar u Opatiji i Valamar Padova hotel prva su tri na listi sedam najboljih hotela u Hrvatskoj, prema ocenama najvećeg... Nemački portal izabrao sedam najboljih hotela u Hrvatskoj

Hotel Plaža Duće, Hotel Miramar u Opatiji i Valamar Padova hotel prva su tri na listi sedam najboljih hotela u Hrvatskoj, prema ocenama najvećeg nezavisnog web portala za putovanja na nemačkom govornom području HolidayCheck.

Zatim slede Bretanide Resort u Bolu, Valamar Parentino Hotel, Aminess Mestral u Novigradu te Hotel Plaža u Omišu. Svi dobitnici godišnje nagrade “HolidayCheck Special Award” koju portal dodeljuje u januaru poslednjih 17 godina, nagrađeni su na temelju preporuka i recenzija gostiju, piše portal Poslovni.hr.

I ove godine zbog pandemije uslovi za nagrade su bili blaži, hoteli su morali imati najmanje 25 recenzija u poslednjih godinu dana, a rangiranje se računa algoritmom koji upoređuje recenzije tokom prošle godine i stopu preporuka hotela.

Kako su pojasnili iz Aminessa, hotel Maestral morao je zadovoljiti niz strogih kriterijuma da bi uopšte ušao u konkurenciju. Jedan od strožih bila je visoka razina preporuka posetioca, koja premašuje 90 odsto.

“Ova nagrada je veliko dostignuće za čitav tim Aminess Maestral Hotela bez koga ovakav uspeh ne bi bio moguć. Mi želimo u svakom trenutku svojim gostima pružati nezaboravno iskustvo odmora i uslugu na najvišem mogućem nivou. Ponosni smo što su naši gosti to prepoznali i nagradili”, rekao je direktor Aminess Maestral Hotela Mateo Žiković.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...