Potpuno električni pogon biće uveden 2024. godine

Novi Range Rover Sport predstavljen u Srbiji

AutomobiliLifestyleSrbijaVesti

21.9.2022 13:41 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Novi Range Rover Sport predstavljen u Srbiji Novi Range Rover Sport predstavljen u Srbiji
Kompanija British Motors premijerno je u Beogradu predstavila novi Range Rover Sport za srpsko tržište. Novi model automobila dostupan je sa specifikacijama S, SE,... Novi Range Rover Sport predstavljen u Srbiji

Kompanija British Motors premijerno je u Beogradu predstavila novi Range Rover Sport za srpsko tržište. Novi model automobila dostupan je sa specifikacijama S, SE, HSE i Autobiography, uz ekskluzivni First Edition koji će biti dostupan tokom prve godine proizvodnje, a odlikuje se posebno projektovanim specifikacijama.

Niz moćnih i efikasnih pogonskih sklopova uključuje šestocilindrične električne hibride povećanog dometa, moćan novi V8 i blage hibride sa šestocilindričnim benzinskim i dizel motorima Ingenium. Potpuno električni pogon biće uveden 2024. godine.

“Novi Range Rover Sport pripada trećoj generaciji ovog modela. Praktično možemo da kažemo da je reč o modelu čvrste muskulature i pomalo hladne britanske elegancije, ali i o modelu koji ima prefinjene manire i pokrete jednog pravog atlete. Dizajn je prilično unapređen u odnosu na prethodne dve generacije, kao i enterijer koji je izrađen od najprefinjenijih prirodnih materijala. Sve to, uz mnoga tehnološka unapređenja učinili su Range Rover Sport predmetom želja svih onih koji traže pouzdan i stabilan automobil za sve terene, ali istovremeno i komforan, luksuzan i vizuelno moćan”, navela je Vera Vuković, direktorka marketinga British Motorsa, ovlašćenog uvoznika i distributera Jaguar Land Rovera automobila za Srbiju i Crnu Goru.

Početkom ove godine, kompanija British Motors održala je i svečanu premijeru „kralja game“, novog Range Rovera, predstavnika pete generacije. Kako je postavljena lestvica visoko pri otkrivanju ovog automobila, sada je fokus bio na modernom pristupu, kako bi se istakla savremenost, tehnologije, performanse i dinamičnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...