STIGLO OKO OSAM MILIONA KOVERTI ZA DRUGI KRUG NAGRADNE IGRE

Novo izvlačenje za „Uzmi račun i pobedi“

SrbijaVesti

23.1.2021 11:38 Autor: Julijana Vincan 1

Novo izvlačenje za „Uzmi račun i pobedi“ Novo izvlačenje za „Uzmi račun i pobedi“
Prvo izvlačenje drugog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“ održaće se u 17:55 sati, uz direktan prenos na Prvom programu Radio televizije... Novo izvlačenje za „Uzmi račun i pobedi“

Prvo izvlačenje drugog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“ održaće se u 17:55 sati, uz direktan prenos na Prvom programu Radio televizije Srbije.

Kako je saopšteno iz Vlade Srbije, samo u toku četvrtka stiglo je blizu 140.000 koverata iz cele Srbije, tako da za izvlačenje vrednih nagrada konkuriše oko osam miliona koverata.

Podseća se da se sve koverte poslate u prvom krugu i dalje nalaze u studiju i da sve one ravnopravno učestvuju u izvlačenju u kojem će biti dodeljeno pet automobila Fiat 500L i jedan stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije.

Nagradna igra Uzmi račun i pobedi
Foto: Kolaž

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Republike Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji su slali koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. godine sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Naglašeno je da fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti, a da na poleđini koverte treba da piše ime i prezime, adresa iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani dovoljno da piše „Uzmi račun i pobedi 2020“.

  • BOLEK

    25.12.2022 #1 Author

    Treba cesce da se organizuje kako bi ljudi vise trazili racune

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...