Nastupaju Nick Cave, Iggy Azalea, Napalm Death, Sepultura…

Počinje Exit festival, očekuje se 200.000 posetilaca

KulturaLifestyleSrbijaU fokusuVesti

7.7.2022 11:29 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

Počinje Exit festival, očekuje se 200.000 posetilaca Počinje Exit festival, očekuje se 200.000 posetilaca
Popularni letnji muzički festival Exit počinje danas i trajaće do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Kako poručuju organizatori, četvorodnevne ulaznice za... Počinje Exit festival, očekuje se 200.000 posetilaca

Popularni letnji muzički festival Exit počinje danas i trajaće do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Kako poručuju organizatori, četvorodnevne ulaznice za festival su rasprodate, ali se u prodaji nalaze karte za pojedinačne dane.

Cene karata različite su za pojedinačne dane, i iznose 2.990 dinara (četvrtak i nedelja), 3.990 (petak) i 4.990 dinara (subota), dok je rasprodati komplet za sve dane koštao 14.990 dinara.

Komplet VIP ulaznica, koje omogućavaju pristup u ograđenim prvim redovima do bine na kojoj će nastupati neke od najvećih muzičkih zvezda današnjice, košta 41.000 dinara.

Na ovogodišnjem festivalu nastupaju Napalm Death, Iggy Azalea, Nick Cave, Disciples, Sepultura, i mnogi drugi strani i domaći izvođači.

Očekuje se da će Petrovaradinsku tvrđavu za četiri dana posetiti oko 200.000 ljudi.

Kapije Exita otvaraju se svakog dana u 19:00, a zatvaraju se u 03:00 časova, nakog čega nije moguće ući na tvrđavu. Zbog očekivanih ogromnih gužvi na festivalu, organizatori apeluju na posetioce da na festival dođu ranije, kako bi izbegli gužve na kapijama. U toku jedne večeri posetioci mogu na festival ući samo jednom.

Posetioci su dužni sa sobom uvek imaju neki od ličnih dokumenata. Pored festivalskog obezbeđenja, ulaze kontroliše i policija, kako bi se izbeglo unošenje zabranjenih predmeta i supstanci na festival.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...