Odlaže se za kraj marta

Poznat novi termin sajma turizma

BiznisSrbijaTurizamVesti

20.1.2022 08:17 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Poznat novi termin sajma turizma Poznat novi termin sajma turizma
Beogradski sajam objavio je da će 43. Međunarodni sajam turizma biti odložen za mesec dana, tako da neće biti održan od 24. do 27.... Poznat novi termin sajma turizma

Beogradski sajam objavio je da će 43. Međunarodni sajam turizma biti odložen za mesec dana, tako da neće biti održan od 24. do 27. februara kao što je najavljeno, već od 24. do 27. marta.

Istovremeno će biti održan i 17. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme „Horeca-oprema“. Takođe, novi termin 12. Međunarodnog sajma vina „Beovino“ je 18. i 19. mart, piše Politika pozivajući se na Tanjug.

„Usled privremeno pogoršane epidemiološke situacije u zemlji i u okruženju, uvažavajući mišljenje većeg broja izlagača i uz podršku Organizacionog odbora Sajma turizma, procenjeno je da bi navedene činjenice ugrozile kvalitet manifestacija, prouzrokovale smanjenu i ograničenu posetu iz zemlje i regiona i uslovilo smanjenje profesionalnih i poslovnih aktivnosti tokom trajanja ovih sajmova“, saopšteno je iz Beogradskog sajma.

Dodaje se da se očekuje da će se epidemiološka situacija poboljšati do marta, kao da će i dalje pratiti preporuke i epidemiološke procene Kriznog štaba. Takođe, iz Beogradskog sajma napominju da će u dogovoru sa Odborom, izlagačima i drugim učesnicima sajma predlagati odluke u interesu manifestacije i njenih učesnika.

  • VERA

    20.1.2022 #1 Author

    Videcemo kakva ce ove godine biti ponuda, posto lepo finansiramo turisticke agencije tokom Korone. Uzeleli smo se putovanja.

    Odgovori

  • STRELAC

    21.1.2022 #2 Author

    Da se samo nadamo da ce sledece sezona biti bolja za sve zaposlene u turistickom sektoru.Ali godine ce proci da se sve vrati na nivo pre pandemije.Nadamo se i vecem broju turista u Srbiji.

    Odgovori

  • Anna

    24.1.2022 #3 Author

    Željno iščekujemo ove sajmove. Nadam se da će ponuda biti adekvatna.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...