PRESTIŽNU NAGRADU ZA NAJBOLJU BANKU GODINE DOBILA INTESA Još jedno priznanje čuvenog finansijskog časopisa

BankeFirme u fokusuNovacPoslovanjePreduzetnikSrbijaU fokusuVesti

3.12.2020 12:47 Autor: Julijana Vincan 1

PRESTIŽNU NAGRADU ZA NAJBOLJU BANKU GODINE DOBILA INTESA Još jedno priznanje čuvenog finansijskog časopisa PRESTIŽNU NAGRADU ZA NAJBOLJU BANKU GODINE DOBILA INTESA Još jedno priznanje čuvenog finansijskog časopisa
Banka Intesa dobitnik je nagrade za banku godine u Srbiji, koju tradicionalno dodeljuje finansijski časopis The Banker, koji je deo Financial Times medijske grupe.... PRESTIŽNU NAGRADU ZA NAJBOLJU BANKU GODINE DOBILA INTESA Još jedno priznanje čuvenog finansijskog časopisa

Banka Intesa dobitnik je nagrade za banku godine u Srbiji, koju tradicionalno dodeljuje finansijski časopis The Banker, koji je deo Financial Times medijske grupe.

„Izuzetna nam je čast što smo deveti put dobili priznanje od uglednog finansijskog časopisa kao najbolja banka u Srbiji, čime nisu nagrađeni samo naši rezultati u protekloj godini, već i opredeljenost da kontinuirano unapređujemo sopstveni poslovni model, pre svega kroz digitalizaciju procesa i usluga, kako bismo adekvatno odgovorili rastućim zahtevima svih segmenata klijenata i održali visok nivo njihovog zadovoljstva“, izjavila je predsednica Izvršnog odbora Banke Intesa, Draginja Đurić.

Kao i do sada, navela je ona, Banka Intesa i dalje ostaje pouzdan partner svim svojim korisnicima, potvrđujući svoju lidersku poziciju i u ovoj izazovnoj godini u kojoj smo bili prinuđeni da se prilagodima novim uslovima poslovanja.

„Posebno raduje činjenica da su nas baš ove godine i vodeći međunarodni finansijski časopisi Euromoney i Global Finance proglasili za najbolju banku u Srbiji za ovu godinu“, naglasila je Đurić.

Pored nagrade za „Banku godine u Srbiji“, međunarodna bankarska grupa Intesa Sanpaolo, u okviru koje posluje Banca Intesa, dobila je i priznanja za „Banku godine u zapadnoj Evropi“, kao i za „Banku godine u Italiji“ u 2020. godini.

Kako je istaknuto, Banka Intesa posluje sa 1,36 miliona klijenata kojima stavlja na raspolaganje inovativne proizvode, vrhunsku uslugu i jedinstveni spoj razvijene poslovne mreže i digitalnih servisa.

Tagovi
NAGRADA

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...