U planu povećan broj letova prema Turskoj

Air Montenegro uvodi novu liniju

BiznisRegionTurizam

15.3.2024 11:49 Autor: Redakcija Biznis.rs 5

Air Montenegro uvodi novu liniju Air Montenegro uvodi novu liniju
Nacionalni avio-prevoznik Air Montenegro spreman je da odgovori rastu tražnje turskog tržišta i tokom letnje sezone će povećati broj rotacija prema Turskoj, uvodeći i... Air Montenegro uvodi novu liniju

Nacionalni avio-prevoznik Air Montenegro spreman je da odgovori rastu tražnje turskog tržišta i tokom letnje sezone će povećati broj rotacija prema Turskoj, uvodeći i novu liniju, saopštili su njegovi predstavnici.

Oni su kazali da Air Montenegro spremno dočekuje letnju sezonu, tokom koje će leteti prema većem broju destinacija, a očekuju i rast tražnje sa tržišta Turske, prenosi Mina.

„To gotovo izvesnim čini projekcije da će iz naše države prema Turskoj avio-prevoznici obaviti povećan broj rotacija tokom letnje sezone“, navodi se u saopštenju.

Prema trenutnom planu letenja, uz institucionalnu podršku Ministarstva saobraćaja i pomorstva, Air Montenegro će tokom letnje sezone povećati broj rotacija prema Turskoj, uvodeći i novu liniju.

Osim prema Istanbulu iz Podgorice i Tivta, nacionalni avio-prevoznik Crne Gore ovoga leta proširuje ponudu, pa će Crnu Goru sa Turskom povezivati i linijom Tivat–Izmir.

  • VALE

    15.3.2024 #1 Author

    Bice koristi od toga

    Odgovori

  • SHALIMAR

    16.3.2024 #2 Author

    Turska je izuzetno trazena destinacija,trebali su i ranije da je uvedu…

    Odgovori

  • NATI

    17.3.2024 #4 Author

    Uskoro krece sezona

    Odgovori

  • Manja

    17.3.2024 #5 Author

    Obostrana korist

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...