promene u menadžmentu crnogorskog telekomunikacijskog operatora

Kompanija M:tel dobila novog izvršnog direktora

RegionU fokusu

28.11.2023 13:36 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Kompanija M:tel dobila novog izvršnog direktora Kompanija M:tel dobila novog izvršnog direktora
Novi izvršni direktor kompanije M:tel je Zoran Milovanović. Iz kompanije je saopšteno da je Milovanović, nakon završenih studija Elektrotehnike na Univerzitetu u Beogradu, karijeru... Kompanija M:tel dobila novog izvršnog direktora

Novi izvršni direktor kompanije M:tel je Zoran Milovanović. Iz kompanije je saopšteno da je Milovanović, nakon završenih studija Elektrotehnike na Univerzitetu u Beogradu, karijeru počeo u Telekomu Srbija, gde je radno angažovan na liderskim pozicijama u periodu od 1996. do 2016. godine.

„Vršio je funkciju direktora u različitim sektorima Telekoma Srbija. Na funkciji direktora Sektora za eksploataciju i održavanje mreže upravljao je projektima od značaja na nivou Telekoma Srbija, dok je kao direktor Sektora za multimedijalne usluge doprinio implementaciji najsavremenijih rešenja u toj oblasti“, navodi se u saopštenju, prenosi Mina.

Sa pozicije direktora Sektora za zaštitu od fraud-a upravljao je, pored ostalog, razvojem i primenom poslovnih procedura zaštite za sve telekomunikacione usluge u portfelju Telekoma Srbija.

Učestvovao je na nekoliko važnih projekata Telekoma Srbija, među kojima se izdvajaju izgradnja međunarodne mreže Telekoma Srbija, uvođenje IPTV-a u Srbiji, izgradnja mreže za distribuciju TV signala, satelitske stanice Prilike u Ivanjici i mnogi drugi.

Od 2016. godine prelazi na poziciju Service Fraud menadžera u kompaniji Telenor Srbija.

„Bogato radno iskustvo na liderskim pozicijama, uz poznavanje trendova telekomunikacija, kao i razumevanje regionalnog tržišta, decembra 2019. godine kandidovalo ga je na poziciju specijalnog savetnika izvršnog direktora u kompaniji M:tel. Od ponedeljka je imenovan za izvršnog direktora kompanije M:tel“, navodi se u saopštenju.

Iz kompanije M:tel su saopštili da su uvereni da će njegovo bogato profesionalno iskustvo i poznavanje potencijala i prilika u kompaniji, doprineti njenom daljem razvoju i uspehu.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...