Degustacija specijalnih ukusa makedonskih vina i hrane uz kulturno-umetnički program

Održano Makedonsko veče na Sajmu vina Otvorenog Balkana u Beogradu

KulturaLifestyleRegion

18.11.2023 13:51 Autor: Redakcija Biznis.rs 18

Održano Makedonsko veče na Sajmu vina Otvorenog Balkana u Beogradu Održano Makedonsko veče na Sajmu vina Otvorenog Balkana u Beogradu
U okviru Drugog međunarodnog sajma Vinska vizija Otvorenog Balkana u Beogradu premijer Severne Makedonije Dimitar bio je u petak domaćin Makedonske večeri, preneto je u... Održano Makedonsko veče na Sajmu vina Otvorenog Balkana u Beogradu

U okviru Drugog međunarodnog sajma Vinska vizija Otvorenog Balkana u Beogradu premijer Severne Makedonije Dimitar bio je u petak domaćin Makedonske večeri, preneto je u subotu u Skoplju.

„Degustaciju specijalnih ukusa makedonskih vina i hrane pratio je kulturno-umetnički program, nastup makedonskog džez orkestra i estradnih umetnika“, saopštila je vlada u Skoplju.

U pozdravnom govoru Kovačevski je rekao da su makedonska kultura i tradicija poznate regionu i svetu, između ostalog i po makedonskom vinu, hrani, muzici koji promovišu njegovu zemlju kao posebnu turističku destinaciju.

„U Severnoj Makedoniji se kultura i gostoprimstvo spajaju i stvaraju nezaboravna putovanja“, rekao je Kovačevski.

„Makedonskoj večeri“ prisustvovali su mnogi gosti iz politike, diplomatije, privrednih komora iz Srbije, Crne Gore, Severne Makedonije, novinari.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...