krajnji rok za prijave 31. maj

Poziv crnogorskim preduzećima za učešće u Programu za unapređenje konkurentnosti privrede

PreduzetnikRegion

22.4.2024 14:33 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Poziv crnogorskim preduzećima za učešće u Programu za unapređenje konkurentnosti privrede Poziv crnogorskim preduzećima za učešće u Programu za unapređenje konkurentnosti privrede
Ministarstvo ekonomskog razvoja Crne Gore objavilo je javni poziv za učešće u postupku dodele sredstava za Program za unapređenje konkurentnosti privrede za ovu godinu.... Poziv crnogorskim preduzećima za učešće u Programu za unapređenje konkurentnosti privrede

Ministarstvo ekonomskog razvoja Crne Gore objavilo je javni poziv za učešće u postupku dodele sredstava za Program za unapređenje konkurentnosti privrede za ovu godinu.

Ministarstvo je pozvalo mikro, mala i srednja preduzeća i preduzetnike, da podnesu prijavu za učešće u postupku dodele sredstava za Program za unapređenje konkurentnosti privrede, odnosno za programske linije.

Programom je predviđeno sprovođenje četiri programske linije finansijske i nefinansijske podrške i to za unapređenje proizvodnih kapaciteta, podršku malim ulaganjima, podršku digitalizaciji i vaučere za žene i mlade u biznisu.

Ukupan budžet opredeljen za realizaciju Programa za unapređenje konkurentnosti privrede je tri miliona evra, dok su pojedinačni iznosi, kao i način i dinamika dodele podrške, definisani pojedinačnim programskim linijama.

Krajnji rok za dostavljanje prijava je 31. maj do 15 sati, dok je krajnji rok za podnošenje finalnih izveštaja za refundaciju odobrenih aktivnosti 31. oktobar do 15 sati, osim ukoliko nije drugačije definisano u okviru pojedinačne programske linije.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...