u toku završetak svih potrebnih procedura

Starbucks stiže u Crnu Goru početkom 2024. godine

BiznisRegion

12.9.2023 19:34 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Starbucks stiže u Crnu Goru početkom 2024. godine Starbucks stiže u Crnu Goru početkom 2024. godine
Prvi objekat poznatog američkog lanca kafeterija Starbucks u Crnoj Gori biće otvoren početkom naredne godine, najavljeno je na sastanku izvršnog direktora turske kompanije Zeren... Starbucks stiže u Crnu Goru početkom 2024. godine

Prvi objekat poznatog američkog lanca kafeterija Starbucks u Crnoj Gori biće otvoren početkom naredne godine, najavljeno je na sastanku izvršnog direktora turske kompanije Zeren Holdin, Mustafe Jigita i premijera Dritana Abazovića.

Kompanija Zeren Holdin zakupila je franšizu američkog lanca, prenosi agencija Mina.

Iz vlade su rekli da je Jigit upoznao Abazovića sa njihovom namerom da prvi objekat Starbucks otvore u Crnoj Gori. On je obavestio Abazovića da je u toku završetak svih potrebnih procedura.

Navodi se da su turski privrednici upoznali Abazovića sa svojim petogodišnjim radom u Crnoj Gori, kao i ambicioznim investicionim planom u više oblasti, poput bankarstva i nekretnina.

Crnogorski premijer, kako se navodi, posebno je naglasio značaj dolaska svetskih brendova kao što je Starbucks na crnogorsko tržište, napominjući da je Vlada spremna da u svakom momentu pomogne stranim investitorima.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...