Forum zakazan za 26. mart u Nikšiću

U Crnoj Gori krajem marta o ključnim temama za razvoj poljoprivrede

AgrobiznisManifestacijeRegionU fokusu

12.3.2024 16:51 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

U Crnoj Gori krajem marta o ključnim temama za razvoj poljoprivrede U Crnoj Gori krajem marta o ključnim temama za razvoj poljoprivrede
Prvi nacionalni forum o poljoprivredi Crne Gore, pod nazivom „Izazovi na putu prema Evropskoj uniji“, na kojem će se razgovarati o ključnim temama za... U Crnoj Gori krajem marta o ključnim temama za razvoj poljoprivrede

Prvi nacionalni forum o poljoprivredi Crne Gore, pod nazivom „Izazovi na putu prema Evropskoj uniji“, na kojem će se razgovarati o ključnim temama za razvoj te grane privrede, održaće se 26. marta u Nikšiću.

Događaj organizuje Poljoprivredni klaster Crne Gore u partnerstvu sa Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Opštinom Nikšić i strateškim partnerom, mikrofinansijskom institucijom Alter Modus, prenosi Mina.

„Pozivamo vas da zajedno sa svima koji drže do poljoprivede i proizvodnje hrane u Crnoj Gori, koji drže do svoje profesije, bez obzira na to da li su mali poljoprivredni proizvođači, predstavnici velikih agroindustrijskih kompanija, administracije ili nevladinih organizacija, budete deo ovog važnog događaja i date doprinos njegovom radu i boljim rezultatima”, naveli su organizatori.

Forum će okupiti predstavnike svih učesnika u sektoru poljoprivrede i biti prilika da se otvoreno razgovara o ključnim temama za razvoj poljoprivrede u Crnoj Gori.

„Ostali ciljevi se ogledaju u snažnijem povezivanju svih učesnika, upoznavanju, predstavljanju kapaciteta i otvaranja mogućnosti za buduću saradnju. Takođe, verujemo da će ovaj forum pomoći da se bolje čuje glas poljoprivrednika, ubrzati određene procese u nizu preuzetih obaveza prema EU agendi, kao i pomoći što ranijem i uspešnijem zatvaranju poglavlja 11 i 12”, navodi se u saopštenju.

  • VALE

    6.4.2024 #1 Author

    Crnogorci, poljoprivrednici

    Odgovori

  • MARA

    7.4.2024 #2 Author

    I oni imaju plan a mi nista

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...