Preduzeće 3D Assistance prisutno je na tržištu od 2021. godine

U prethodnoj godini povećan uvoz motornih vozila u Crnu Goru

Firme u fokusuRegion

18.3.2024 13:31 Autor: Mirjana Vasić Adžić 3

U prethodnoj godini povećan uvoz motornih vozila u Crnu Goru U prethodnoj godini povećan uvoz motornih vozila u Crnu Goru
Preduzeće 3D Assistance iz Podgorice za tri godine svog postojanja može da se pohvali odličnim rezultatima. Bave se uvozom, prodajom i prevozom motornih vozila.... U prethodnoj godini povećan uvoz motornih vozila u Crnu Goru

Preduzeće 3D Assistance iz Podgorice za tri godine svog postojanja može da se pohvali odličnim rezultatima. Bave se uvozom, prodajom i prevozom motornih vozila. Za Biznis.rs razgovarali smo sa Vanjom Minić, vlasnicom i direktorkom.

„Naši klijenti su većinom iz Crne Gore, do njih dolazimo preko preporuka”, kaže Minić i dodaje da im pored preporuke, pomažu i društvene mreže, kao i oglašavanje putem interneta.

3D Assistance pored uvoza delova za motorna vozila, predstavlja pouzdanog partnera na putu za sve one kojima je usled kvara vozila potrebna pomoć. 3D Assistance brzo reaguje i svojim vozilima pruža uslugu šlepovanja, pa ne čudi činjenica da su samo nakon tri godine zaslužili bonitetnu ocenu A+.

„Poslovanje našeg preduzeća ocijenili bi pozitivno uz postepeni porast”, kaže Vanja Minić.

Proglašenje pandemije, a kasnije i izbijanje rusko-ukrajinskog sukoba odrazilo se na porast cena energenata i pojavu inflacije u čitavom svetu. Prema rečima naše sagovornice, poslovanje preduzeća 3D Assistance prošlo je kroz izazove u tom periodu. Ipak, uspeli su da ih uspešno prevaziđu. Olakšanje je donela 2023. godina kada je uvoz motornih vozila značajno povećan. Očekivanja su da se takav trend nastavi i u 2024. godini.

„Očekujemo da će naše preduzeće, kako kratkoročno tako i dugoročno poslovati kao i do sada, sa rastom”, sigurna je Vanja Minić. Početak njenog preduzetničkog angažmana bio je uspešan, pa se nada da će joj dosadašnje iskustvo značiti da tako i nastavi.

„Ponosni smo na sticanje većeg broja klijenata čije smo povjerenje stekli, radeći kvalitetno i pouzdano”, konstatuje za kraj Minić.

  • SHALIMAR

    20.3.2024 #1 Author

    Retko dobra firma u CG,za svaku su preporuku.

    Odgovori

    • Vanja

      22.3.2024 #2 Author

      @SHALIMAR,hvala.
      Srdacan pozdrav

      Odgovori

  • mile

    26.3.2024 #3 Author

    Svaka cast ,takav napredak u ovo tesko vreme …sta drugo reci osim sve pohvale ljudi-samo napred

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...