savez čine organizacije mladih preduzetnika iz 33 zemlje

UMPCG suosnivač Internacionalne alijanse mladih preduzetnika

PreduzetnikRegionSvet

6.5.2023 13:47 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

UMPCG suosnivač Internacionalne alijanse mladih preduzetnika UMPCG suosnivač Internacionalne alijanse mladih preduzetnika
Internacionalna alijansa asocijacija mladih preduzetnika osnovana je u Kini, a među osnivačima se našla i Unija mladih preduzetnika Crne Gore (UMPCG). Predstavnici UMPCG prisustvovali... UMPCG suosnivač Internacionalne alijanse mladih preduzetnika

Internacionalna alijansa asocijacija mladih preduzetnika osnovana je u Kini, a među osnivačima se našla i Unija mladih preduzetnika Crne Gore (UMPCG).

Predstavnici UMPCG prisustvovali su internacionalnoj konferenciji za saradnju i razvoj mladih preduzetnika u Kini, koju je organizovala CIYEC – China International Youth Exchange Centre, prenosi Mina.

Ovo je bila prilika da se javnosti predstavi plod višemesečnog rada i planiranja, a to je Internacionalna alijansa asocijacija mladih preduzetnika, u kojoj se, kao jedan od osnivača, javila i Unija mladih preduzetnika Crne Gore.

Alijansu čine organizacije mladih preduzetnika iz 33 zemlje, a sve u cilju umrežavanja i jačanja saradnje.

Predsednik UMPCG Uroš Bulatović, poručio je da nova platforma za saradnju u vidu Internacionalne alijanse asocijacija otvara mnogo mogućnosti mladim ljudima da kroz nove kontakte i partnerstva lakše dođu do neophodnih znanja i veština, partnera i saradnika, dobavljača i investitora.

Nove saradnje, kontakti i udruživanja već u letnjim mesecima daće prve rezultate, jer su prve aktivnosti sa partnerima već planirane za jul ove godine.

Konferenciji je prisustvovao veliki broj svetskih lidera, menadžera velikih svetskih kompanija, ali i veliki broj predstavnika udruženja mladih preduzetnika Argentine, Tajlanda, Malezije, Indonezije, Gvineje, Indije, Tanzanije, Nepala, Malija, Severne Makedonije, Albanije.

Događaj je okupio 200 mladih preduzetnika iz celog sveta. Osim ceremonijalnog dela, kreirane su prilike za b2b sastancima, a organizovani su i paneli sa ciljem diskusije na temu oporavka globalne ekonomije.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...