u organizaciji Montenegro Luxury Association

Uskoro lista najboljih hotela u Crnoj Gori

BiznisRegionTurizam

16.11.2023 10:07 Autor: Redakcija Biznis.rs 8

Uskoro lista najboljih hotela u Crnoj Gori Uskoro lista najboljih hotela u Crnoj Gori
Montenegro Luxury Association, organizacija posvećena razvoju luksuznog turizma u Crnoj Gori, najavila je dodeu nagrada za najbolje hotele u zemlji – The Best Hotels... Uskoro lista najboljih hotela u Crnoj Gori

Montenegro Luxury Association, organizacija posvećena razvoju luksuznog turizma u Crnoj Gori, najavila je dodeu nagrada za najbolje hotele u zemlji – The Best Hotels in Montenegro Award 2023.

Ovaj projekat obeležiće lista od 14 hotela u Crnoj Gori koji su pokazali izvrsnost u prestižnom hotelijerstvu, i to kroz ključne kriterijume: preciznost u detaljima, visok kvalitet gastronomske ponude, besprekornu uslugu, sveukupni doživljaj gostiju.

“Do konačnog izbora izvrsnih hotela došlo je nakon detaljne analize i direktnog iskustva sa tržišta, a lista nagrađenih hotela biće objavljena kroz digitalnu kampanju koja upravo traje na svim društvenim mrežama”, piše u zvaničnom saopštenju ove organizacije.

Dve ključne vrednosti koje ova organizacija ističe kao osnov poslovanja jesu transparentnost i poverenje, a osim za hotele, nagrade su pripremljene i za javnost. Kroz nagradnu igru biće podeljeno 17 različitih luksuznih doživljaja, dok je najvrednija nagrada dva noćenja za dvoje u ekskluzivnom hotelu sa sva tri obroka.

„Naša misija je unapređenje Crne Gore kao luksuzne destinacije, postavljanje standarda kvaliteta i inspiracija domaćih kompanija u ugostiteljstvu, kako bismo svakodnevnim zajedničkim napretkom postali omiljeno mesto na mapi svetskog tržišta luksuza“, izjavio je osnivač Montenegro Luxury Association, Stefan Stešević.

Konačna ista nagrađenih hotela biće objavljena 23. novembra.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...