potvrđena uloga srbije u razvojnim inicijativama

RGZ uspostavio saradnju sa Međunarodnom asocijacijom za procenu vrednosti nepokretnosti

SrbijaSvetU fokusuVesti

14.5.2024 12:45 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

RGZ uspostavio saradnju sa Međunarodnom asocijacijom za procenu vrednosti nepokretnosti RGZ uspostavio saradnju sa Međunarodnom asocijacijom za procenu vrednosti nepokretnosti
Republički geodetski zavod (RGZ) saopštio je dnas da je uspostavio saradnju sa Međunarodnom asocijacijom za procenu vrednosti (IAAO) iz Sjedinjenih Američkih Država. Delegacija IAAO... RGZ uspostavio saradnju sa Međunarodnom asocijacijom za procenu vrednosti nepokretnosti

Republički geodetski zavod (RGZ) saopštio je dnas da je uspostavio saradnju sa Međunarodnom asocijacijom za procenu vrednosti (IAAO) iz Sjedinjenih Američkih Država.

Delegacija IAAO posetila je Srbiju povodom otvaranja nove organizacione jedinice za Jugoistočnu Evropu, sa sedištem u Beogradu, koja bi vodila inicijative za masovnu procenu vrednosti nepokretnosti u Srbiji i Jugoistočnoj Evropi.

U RGZ očekuju da će ta saradnja doprineti ne samo razvoju oblasti procene nepokretnosti u Srbiji i region, već i celokupnom napretku tržišta nepokretnosti i razvoju ekonomije.

Tim se, kako je istaknuto, dodatno potvrđuje uloga RGZ-a i Srbije kao lidera u razvojnim inicijativama na međunarodnom nivou.

  • oblak67

    14.5.2024 #1 Author

    korisna vest

    Odgovori

  • Manja

    14.5.2024 #2 Author

    Nek RGZ prvo poradi na usavrsavanju i pronalazenju resenja za stvari koje se nas ticu pa nek onda preuzima inicijativu na medjunarodnom nivou

    Odgovori

  • STEPA

    15.5.2024 #3 Author

    Baš lepo, svaka čast

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.