RUSKA VLADA ODOBRILA RATIFIKACIJU UGOVORA SA SRBIJOM Slobodna trgovina između naše zemlje i Evroazijske ekonomske unije

IzdvajamoSrbijaSvetVesti

26.7.2020 09:39 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

RUSKA VLADA ODOBRILA RATIFIKACIJU UGOVORA SA SRBIJOM Slobodna trgovina između naše zemlje i Evroazijske ekonomske unije RUSKA VLADA ODOBRILA RATIFIKACIJU UGOVORA SA SRBIJOM Slobodna trgovina između naše zemlje i Evroazijske ekonomske unije
Ruska Vlada saopštila je da je odobrila ratifikaciju ugovora o slobodnoj trgovini između Srbije i Evroazijske ekonomske unije (EAEU). Kako je navedeno u saopštenju... RUSKA VLADA ODOBRILA RATIFIKACIJU UGOVORA SA SRBIJOM Slobodna trgovina između naše zemlje i Evroazijske ekonomske unije

Ruska Vlada saopštila je da je odobrila ratifikaciju ugovora o slobodnoj trgovini između Srbije i Evroazijske ekonomske unije (EAEU).

Kako je navedeno u saopštenju na zvaničnom sajtu, ruska Vlada je odlučila da odobri nacrt saveznog zakona „O ratifikaciji Sporazuma o zoni slobodne trgovine između Evroazijske ekonomske unije i njenih država članica, sa jedne strane, i Republike Srbije, sa druge strane“ i da ga prosledi na usvajanje Državnoj dumi u skladu sa utvrđenom procedurom.

Agencija Tas podseća da je Srbija potpisala sporazum o formiranju bezcarinske trgovinske zone sa EAEU u oktobru 2019. godine.

Ugovor je potrebno da ratifikuju sve države članice EAEU.

Tagovi
RUSIJA SRBIJA
  • MIŠKOVIĆ

    24.2.2022 #1 Author

    korisno za sve, kada je ponuda veca uvek je krajnja cena bolja

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...