međunarodna kompanija za razvoj softvera

Seavus postao Atlassian Platinum Solution partner

BiznisFirme u fokusuHi-techSrbijaU fokusuVesti

14.7.2022 12:32 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Seavus postao Atlassian Platinum Solution partner Seavus postao Atlassian Platinum Solution partner
Seavus, međunarodna kompanija za razvoj softvera i konsalting koja je deo Aricoma grupe, postala je Atlassian Platinum Solution partner. „Različiti nivoi programa za Atlassian... Seavus postao Atlassian Platinum Solution partner

Seavus, međunarodna kompanija za razvoj softvera i konsalting koja je deo Aricoma grupe, postala je Atlassian Platinum Solution partner.

„Različiti nivoi programa za Atlassian Solution partnere, prepoznaju obim stručnosti i iskustva u korišćenju Atlassian proizvoda. Ovo priznanje naglašava naše kontinuirano investiranje i težnju ka razvoju ITSM-a i Cloud kapaciteta putem konstantne edukacije i sertifikacije naših zapolsenih“, navodi se u saopštenju.

Menadžerka poslovne divizije u Seavus-u Ružica Kalkašliev, kaže da su dostigli značajnu prekretnicu od 250 zaposlenih, ulaganjem u njihovu stručnost i kontinuirani napredak, kao i u sticanju novih klijenata u saradnji sa velikim kompanijama.

„Posebno sada, kada smo oduševljeni što možemo da istaknemo naš cilj ispunjavanja najviših standarda sertifikacije i konsultantskih usluga za naše klijente, korišćenjem Atlassian proizvoda putem Seavus-ovog Atlassian Platinum partnerskog statusa“, istakla je ona.

Menadžer podrške u Seavus-u Čedomir Dimitrovski, zahvalio se timu za posvećenost, naporan rad i trud, koji su doprineli realizaciju ovog cilja.

„Oni nesumnjivo predstavljaju katalizator, koji donosi kontinuirani rast celom našem timu”, dodao je on.

Pomoću svojih profesionalnih kompetencija, stručnosti u konfiguraciji proizvoda, obuke i razvoja, kao i prilagođenih poslovnih rešenja, Seavus pruža napredna rešenja za implementaciju, održavanje i podršku Atlassian proizvoda.

Kao Atlassian Platinum Solution partner, Seavus-ovi stručnjaci ispunjavaju najviše kriterijume obuke, koji se ogledaju u dokazanim praksama koje se mogu adaptirati i primeniti od malih, pa sve do velikih klijenata.

Kao Platinum partner, Seavus-ov cilj je da pomogne kompanijama širom sveta, da opslužuju sopstvene klijente na zaista bolji i održiv način, izgradnjom softverskih rešenja koja su u skladu sa njihovom industrijskom granom, navodi se u saopštenju.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...