promovisanje zemlje potencijalnim investitorima

Srbija domaćin Generalne skupštine evropskih organizacija za standardizaciju 2023. godine

BiznisInfrastrukturaSrbijaU fokusuVesti

2.8.2022 13:43 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Srbija domaćin Generalne skupštine evropskih organizacija za standardizaciju 2023. godine Srbija domaćin Generalne skupštine evropskih organizacija za standardizaciju 2023. godine
Srbija će biti domaćin Generalne skupštine evropskih organizacija za standardizaciju (CEN-CENELEC), koja će biti održana u junu 2023. godine u Beogradu, objavilo je Ministarstvo... Srbija domaćin Generalne skupštine evropskih organizacija za standardizaciju 2023. godine

Srbija će biti domaćin Generalne skupštine evropskih organizacija za standardizaciju (CEN-CENELEC), koja će biti održana u junu 2023. godine u Beogradu, objavilo je Ministarstvo privrede.

Institut za standardizaciju Srbije iskoristiće ovu priliku da bliže upozna predstavnike 34 zemalja članica (CEN-CENELEC) sa srpskom standardizacijom, ali i da predstavi Srbiju kao atraktivnu destinaciju za investicije, navedeno je u saopštenju koje prenosi agencija Beta.

Promotivnim spotom koji je prikazan na ovogodišnjoj Generalnoj skupštini evropskih organizacija za standardizaciju (CEN i CENELEC) u Pragu, promovisana je ponuda i kultura Srbije i zvanično je najavljeno održavanje ovog događaja u Beogradu.

Video materijal pripremljen je, navedeno je, uz podršku projekta „EU za Srbiju – podrška bezbednijim proizvodima“, u okviru komponente koja obuhvata promociju standardizacije i aktuelnu kampanju u cilju podizanja svesti potrošača i privrednih subjekata o propisima, standardima i najboljim praksama usklađenim sa evropskim pravilima, prenosi agencija Beta.

Kako je ukazano, ovaj projekat Ministarstva privrede namenjen je unapređenju sistema infrastrukture kvaliteta.

Podseća se da je Institut za standardizaciju Srbije jedino nacionalno telo za standardizaciju u zemlji čiji je osnivač Vlada Srbije.

  • VERA

    2.8.2022 #1 Author

    Lepo iskoristiti datu priliku za nove kontakte.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...