preporuka koje zemlje treba posetiti u 2022. godini

Srbija među 22 najbolje turističke destinacije

BiznisSrbijaTurizamVesti

4.12.2021 14:44 Autor: Redakcija Biznis.rs

Srbija među 22 najbolje turističke destinacije Srbija među 22 najbolje turističke destinacije
Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić saopštila je da je renomirani „Condé Nast Traveler“ magazin uvrstio Srbiju među 22 najbolje destinacije koje treba... Srbija među 22 najbolje turističke destinacije

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić saopštila je da je renomirani „Condé Nast Traveler“ magazin uvrstio Srbiju među 22 najbolje destinacije koje treba da se posete u 2022. godini.

„Veoma smo ponosni na činjenicu da je istaknuta reputacija Beograda kao odlične gastronomske i destinacije sa bogatim noćnim životom, kao i Novog Sada koji će 2022. godine poneti titulu Evropske prestonice kulture. Srbija je dodatno tokom pandemije postala atraktivna destinacija globalno i verujemo da će naredna turistička godina pokazati sav trud i rad koji smo uložili u mapiranje Srbije kao turističkog brenda”, istakla je Matić, saopštilo je resorno ministarstvo.

„Condé Nast Traveler“ je vodeći svetski mesečni magazin koji se bavi putovanjima, turističkim destinacijama, hotelijerstvom, gastronomijom, kao i automobilskom industrijom, modom i digitalnim trendovima.

Pokrenut u Sjedinjenim Američkim Državama 1987. godine, danas postoji devet različitih međunarodnih izdanja ovog časopisa.

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...