Putnici pozvani da dođu na aerodrom najmanje dva i po sata pre planiranog poletanja

Air Serbia: Letovi kasne usled kvara sistema za rendgenski pregled prtljaga

Srbija

22.6.2023 09:50 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Air Serbia: Letovi kasne usled kvara sistema za rendgenski pregled prtljaga Air Serbia: Letovi kasne usled kvara sistema za rendgenski pregled prtljaga
Air Serbia je saopštila da usled kvara sistema za rendgenski pregled prtljaga na beogradskom Aerodromu „Nikola Tesla“ danas može doći do značajnijih odstupanja od... Air Serbia: Letovi kasne usled kvara sistema za rendgenski pregled prtljaga

Air Serbia je saopštila da usled kvara sistema za rendgenski pregled prtljaga na beogradskom Aerodromu „Nikola Tesla“ danas može doći do značajnijih odstupanja od planiranog reda letenja avio-kompanija koje poleću sa tog aerodroma.

Promene su nastale tokom jutarnjeg talasa, ali je vrlo moguće da će uticati na posledična fazna kašnjenja tokom čitavog dana i večeri, navodi se u saopštenju, prenosi Beta.

Dodaje se da su nadležne službe Air Serbie u neprekidnom kontaktu sa službama Aerodroma „Nikola Tesla“ i preduzimaju sve što je u njihovoj moći da se ublaže posledice po putnike i saobraćaj prilagodi novonastalim okolnostima.

Putnici su pozvani da dođu na aerodrom najmanje dva i po sata pre planiranog poletanja, jer su stvorene velike gužve.

 • Maky

  22.6.2023 #1 Author

  Sta je sledece sto mozemo da ocekujemo?

  Odgovori

 • MAJA

  23.6.2023 #2 Author

  Dobro da niko ne strajkuje

  Odgovori

 • Dr Miggyy

  23.6.2023 #3 Author

  KUDA LETE AVIONI „ER SRBIJA“?

  U eku godišnjih odmora danima je problem na aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu. Ne zna se da li avioni Er Srbija će poleteti i kada će se to desiti. Aerodromom „Nikola Tesla“ upravlja francuska kompanija Vansi erports, koja je kupila aerodrom na 25 godina, a vlasnik je i dalje Srbija. Pre ove „tragedije“ aerodroma u Beogradu. Er Srbija je data na upravljanje firmi Etihad iz Ujedinjenih Arapskih Emirata (posredi prijateljstvo šeika Muhameda bin Zajeda i ΛV) i kako je Etihad izmuzao Er Srbiju. Naš avioprevoznik postao samostalna firma. Gde odoše hvalidbe naših vlasti, da su oba posla poslovi stoleća?

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *