Putnicima puna refundacija za kupljene karte

Air Serbia obustavila sve letove ka Tel Avivu do kraja novembra

Srbija

20.10.2023 10:56 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Air Serbia obustavila sve letove ka Tel Avivu do kraja novembra Air Serbia obustavila sve letove ka Tel Avivu do kraja novembra
Počev od 20. oktobra, zbog sve složenije bezbednosne situacije u Izraelu, Air Serbia je primorana da privremeno obustavi saobraćaj između Beograda i Tel Aviva.... Air Serbia obustavila sve letove ka Tel Avivu do kraja novembra

Počev od 20. oktobra, zbog sve složenije bezbednosne situacije u Izraelu, Air Serbia je primorana da privremeno obustavi saobraćaj između Beograda i Tel Aviva.

Sledeći let planiran za nedelju 22. oktobar 2023. godine neće biti obavljen, kao ni svi ostali letovi do kraja novembra, a prodaja karata Air Serbia na toj liniji privremeno je obustavljena.

Svi putnici koji imaju kupljene karte za letove do kraja novembra treba da se jave kompaniji Air Serbia, jer će dobiti punu refundaciju.

U saopštenju domaćeg avio-prevoznika navodi se da se nastavlja praćenje informacija u vezi sa aerodromom „Ben Gurion“ u Tel Avivu.

“U kontaktu smo sa svim nadležnim službama i organima. O ponovnom uspostavljanju letova kada se za to steknu uslovi, srpska nacionalna avio-kompanija će odmah obavestiti javnost”, navode iz Air Serbia.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...