APR POČINJE SA RADOM Od 11. maja ponovo otvara šaltere

PreduzetnikSrbijaVesti

8.5.2020 13:32 Autor: Ljiljana Begović 1

APR POČINJE SA RADOM Od 11. maja ponovo otvara šaltere APR POČINJE SA RADOM Od 11. maja ponovo otvara šaltere
Agencija za privredne registre (APR) najavila je da će od ponedeljka, 11. maja, ponovo otvoriti šaltere za rad sa strankama. Sedište Agencije u Beogradu... APR POČINJE SA RADOM Od 11. maja ponovo otvara šaltere

Agencija za privredne registre (APR) najavila je da će od ponedeljka, 11. maja, ponovo otvoriti šaltere za rad sa strankama. Sedište Agencije u Beogradu i organizacionim jedinicama radiće od devet ujutru do 15 časova.

U šalter sali i ostalim poslovnim prostorijama APR, u kojima građani dolaze u neposredan kontakt sa zaposlenima, biće primenjene sve preventivne mere koje su donete radi sprečavanja širenja korona virusa, uz obezbeđivanje uslova za nesmetano obavlјanje poslova iz nadležnosti agencije, uz poštovanje mera bezbednosti i zdravlјa na radu, navedeno je u saopštenju Agencije.

Osim šaltera, na kojima korisnici lično mogu predati zahteve i preuzeti rešenja i ostala akta agencije, biće otvoreni i šalteri pošte, koji su i ranije radili u prostorijama APR. Takođe, od ponedelјka će raditi i arhiva APR, gde se izdaju potvrde, kopije dokumenata i prepisi rešenja, kao i info pult, na kojem se pružaju informacije korisnicima.

Pravna pomoć će nastaviti da se pruža elektronskim putem, kako se ne bi stvarale nepotrebne gužve u prostorijama APR, a pitanja se mogu upućivati mejlom, na adrese koje su objavlјene na stranici „Kontakti“.

Broj prisutnih stranaka u šalter sali APR, biće ograničen, tako što će kretanje korisnika biti organizovano u skladu sa preventivnim merama, uz obavezno poštovanje fizičke distance.

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com

Osim ličnim putem, registracione prijave, zahtevi i dokumentacija, u papirnoj formi, mogu se i dalјe slati putem pošte na adresu APR u Beogradu, ili na adresu najbliže organizacione jedinice agencije.

Sve ostale informacije i uputstva, o procedurama i dokumentaciji potrebnoj za registraciju, objavlјene su na stranici „Registri“.

Za sva pitanja, korisnicima su na raspolaganju Info centar (telefon: 011 20 23 350, info@apr.gov.rs ) i Servis desk (telefon: 011 20 20 293, sd@apr.gov.rs ), za tehnička pitanja u vezi korišćenja eServisa i rada aplikacija u IT sistemu APR.

  • Maja

    9.5.2020 #1 Author

    S obzirom da se u svim sferama polako normalizuje stanje i APR kao jedna od najbitnijih drzavnih institucija trebalo bi da bude na raspolaganju ponovo gradjanima i pored on line rada

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...