Glavni kriterijum biće “ko ponudi više”

Beograd raspisao oglas za zakup 30 lokacija na kojima će biti splavovi

Srbija

25.11.2022 16:09 Autor: Redakcija Biznis.rs 9

Beograd raspisao oglas za zakup 30 lokacija na kojima će biti splavovi Beograd raspisao oglas za zakup 30 lokacija na kojima će biti splavovi
Grad Beograd objavio je danas javni oglas za prikupljanje pismenih ponuda za zakup 30 lokacija vodnog zemljišta u javnoj svojini na teritoriji grada Beograda,... Beograd raspisao oglas za zakup 30 lokacija na kojima će biti splavovi

Grad Beograd objavio je danas javni oglas za prikupljanje pismenih ponuda za zakup 30 lokacija vodnog zemljišta u javnoj svojini na teritoriji grada Beograda, na kojima će biti smešteni splavovi, preneo je portal Beoinfo.

Rok za ponošenje prijava je 21. decembar, a ponude za zakup vodnog zemljišta mogu predati pravna lica, preduzetnici, udruženja ili građani, navedeno je u obaveštenju.

Po izboru zakupaca, svi vlasnici plutajućih objekata koji nisu stekli uslov za zakup vodnog zemljišta, imaće adekvatan rok da ih sami uklone.

Upozoreno je da će splavovi, ukoliko ih u tom roku ne uklone sami, biti uklonjeni u saradnji s Vojskom Srbije, Ministarstvom unutrašnjih poslova, Policijskom upravom za grad Beograd, Rečnom policijom i drugim nadležnim službama.

Istaknuto je da je Grad Beograd dužan da obezbedi svu pripadajuću infrastrukturu za svaku od lokacija za koju je raspisan konkurs, tako da će budući zakupci, pored izlicitirane zakupnine, biti u obavezi da uredno plaćaju račune za vodu, struju, ali i da obezbede prečišćivače za otpadne vode.

Očekuje se da kompletan postupak bude završen u prvom kvartalu 2023. godine.

Kako je precizirao gradski sekretar za privredu Nikola Kožović, poslednjeg dana predviđenog za dostavljanje ponuda, od 7.30 do 11.30 biće postavljen video-nadzor čitavog postupka predaje ponuda, a potencijalni zakupodavci moći će da prisustvuju procesu primanja ponuda, što će obezbediti javnost i transparentnost procesa.

„Kriterijum za odabir najbolje ponude je najviši ponuđeni iznos ukupne godišnje zakupnine za konkretnu lokaciju“, rekao je Kožović.

  • BIJUTI27

    25.11.2022 #1 Author

    Zna se li se ko će biti vlasnici istih? 🤷‍♀️

    Odgovori

  • IVAN

    26.11.2022 #2 Author

    Treba to srediti vec jednom.

    Odgovori

  • ZVE84

    26.11.2022 #3 Author

    Hahaha ko ponudi više….

    Odgovori

  • TATJANA

    26.11.2022 #4 Author

    Verovatno se zna i ko će kupiti, jer uslove retko ko može da ispuni

    Odgovori

  • kaćica

    27.11.2022 #5 Author

    Lepo bas sto ce se to srediti

    Odgovori

  • VERA

    27.11.2022 #6 Author

    Biće postavljen video-nadzor čitavog postupka predaje ponuda, a potencijalni zakupodavci moći će da prisustvuju procesu primanja ponuda.

    Odgovori

  • GOCA BG

    27.11.2022 #7 Author

    Ako je kriterijum „Ko ponudi vise“onda je sve jasno…

    Odgovori

  • ZVEZDICA01

    27.11.2022 #8 Author

    Sve to ide preko veze, zna se!

    Odgovori

  • N.N.

    2.12.2022 #9 Author

    Naravno, sve preko veze

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...