međunarodna pr konferencija na plitvičkim jezerim

Dodeljena priznanja PRO PR GLOBE Awards 2022

EUManifestacijeRegionSrbijaU fokusu

6.5.2023 12:23 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

Dodeljena priznanja PRO PR GLOBE Awards 2022 Dodeljena priznanja PRO PR GLOBE Awards 2022
U okviru PRO PR konferencije u hotelu Jezero na Plitvičkim jezerima dodeljena su PRO PR GLOBE Awards priznanja za 2022. godinu. Ovogodišnji dobitnici dolaze... Dodeljena priznanja PRO PR GLOBE Awards 2022

U okviru PRO PR konferencije u hotelu Jezero na Plitvičkim jezerima dodeljena su PRO PR GLOBE Awards priznanja za 2022. godinu.

Ovogodišnji dobitnici dolaze iz 13 zemalja, a među nagrađenima za doprinos u ovoj oblasti su i Jelena Zlatanović, stručnjak za korporativni marketing i komunikacije u naftnoj kompaniji MOL i Emilija Lilić, menadžerka internih komunikacija u Tigar Tyresu iz Srbije.

Priznanje Vision City uručeno je gradu Bjelovaru, iz Hrvatske, priznanje Vision Manager uručeno je Gordani Deranji, predsednici uprave Tehnomonta u Hrvatskoj te Zlatku Komadini, županu Primorsko-goranske županije. Priznanje Infigo Award uručeno je Toniju Tomašeku, glavnom kreativnu direktoru i direktoru Publicis Grupe, iz Slovenije.

Specifičnost ovih nagrada se ogleda u tome što dobitnike nominuju prethodni dobitnici, ali i članovi četiri svetska komunikacijska udruženja: Udruženje konsultanata za odnose s javnošću (Public Relations Consultants Association – PRCA), Međunarodno udruženje za odnose s javnošću (International Public Relations Association – IPRA), Međunarodna organizacija za komunikacijsko savetovanje (The International Communications Organisation – ICCO), Ovlašćeni Institut za odnose s javnošću (Chartered Institute of Public Relations – CIPR).

Trodnevna jubilarna 20. PRO PR konferencija pod nazivom: „Zeleni odnosi s javnošću, zelena odgovornost“, počela je u četvrtak je na Plitvičkim jezerima u Hrvatskoj, i završava se u nedelju 7. maja.

Više od 200 učesnika iz 13 država, te 28 stručnjaka za odnose s javnošću koji će govoriti kroz 17 predavanja i dva panela , deo su ovogodišnje konferencije.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...